Stort udvalg af moderne haveborde

Drømmer du om at skabe et hyggeligt og idyllisk fristed i haven, så kan du komme et skridt nærmere din drøm ved at investere i et moderne og praktisk havebord. Med et kvalitetsbord fra føtex.dk kan du være sikker på at gå en fantastisk sommer i møde. I vores sortiment finder du både små og store haveborde i en verden af farver, materialer og størrelser. Du kan få leveret det ønskede havebord direkte til din hoveddør. Shop i dag og tag dit nye havebord i brug om få dage. Se også vores udvalg af solvogne, parasoller og loungesæt.

Se også udvalget af havestole.

Tilbage til havemøbler >

135 produkter
Havebord i grå polyrattan og nonwood
L: 140 x B: 74 x H: 67,5 cm
2.999 kr.
Havebord i polyrattan og nonwood
L: 140 x B: 74 x H: 67,5 cm
2.999 kr.
Sort aluminiumstel og nonwood bordplade L: 150 x B: 90 x H: 75 cm
1.703 kr.
Sidebord i polyrattan og nonwood
B: 47 x H: 40 x D: 47 cm
1.299 kr.
Loungebord i polyrattan og nonwood
B: 109 x H: 40 x D: 55 cm
1.999 kr.
Havebord i grå polyrattan og nonwood
L: 210 x B: 94 x H: 74 cm
4.799 kr.
Loungebord i natur polyrattan
B: 109 x H: 40 x D: 55 cm
2.199 kr.
Sidebord i natur polyrattan
B: 47 x H: 40 x D: 47 cm
1.499 kr.
Havebord i polyrattan og nonwood
L: 210 x B: 94 x H: 74 cm
4.999 kr.
Loungebord i grå polyrattan
B: 109 x H: 40 x D: 55 cm
1.999 kr.
Havebord i natur polyrattan og nonwood
L: 140 x B: 74 x H: 67,5 cm
3.299 kr.
Loungebord i sort polyrattan
B: 109 x H: 40 x D: 55 cm
1.999 kr.

Haveborde

Skab et hyggeligt lille samlingspunkt og fristed i haven med et havebord og tilhørende havestole. Her kan familie og venner hygge sig sammen og nyde sommeren med brætspil og dybe samtaler – måske over et godt glas vin eller en lækker dessert. Køb dit nye havebord her. Vi har mange forskellige haveborde at vælge imellem!

Det er skønt at kunne bruge tid udenfor i solen, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Med et havebord og tilhørende havestole er du godt på vej mod at skabe et dejligt havemiljø for dig og dine nærmeste. Her på siden finder du både runde haveborde og firkantede haveborde samt eksklusive og robuste haveborde i granit, der passer godt ind i den moderne, skandinaviske indretning.

Vil du have endnu flere havemøbler at vælge imellem til din have? Så kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af forskellige cafésæt, loungesæt, havebænke og havemøbelsæt, der passer godt til haven, terrassen eller til altanen.

Vi har også mange andre skønne produkter til haveliv, så du kan få mest ud af din have. Når du ikke nyder tiden ved dit havebord, kan du eksempelvis pusle om dine havebede ved at plante blomsterløg og frø og i de efterfølgende måneder passe planterne, så de kan vokse sig store og stærke. Passer du godt på din have, giver den dig masser igen, og haven er uden tvivl et dejligt sted, hvor du kan nyde mange gode stunder – særligt i årets varme måneder.

Køb dit nye havebord online hos føtex.dk

Er du faldet for et af vores mange haveborde online her i sortimentet, så er der heldigvis ikke langt fra tanke til køb. Find dit foretrukne havebord, læg det i kurven, og klik dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre. Herefter er det blot at læne dig trygt tilbage og lade os om at gøre det hårde arbejde, imens du kan glæde dig til, at dit nye havebord lander hjemme hos dig inden længe.
Når du køber havebord hos føtex.dk, får du glæde af en lang række af fordele. Blandt andet får du altid hurtig levering, og du har mulighed for at få gratis levering direkte til din bopæl, når du handler havebord eller andre produkter for over 1000 kr. i samme ordre. Herudover får du altid 30 dages fuld returret, og der er derfor ikke noget, der hedder fejlkøb hos os. Du kan nemlig altid returnere dit købte havebord og derefter bestille et andet havebord, der passer bedre til dine behov. Bestil derfor trygt dit nye havebord online hos føtex.dk i dag – vi glæder os til at modtage din bestilling!

Har du brug for hjælp undervejs i købsprocessen? Vores kompetente team i kundeservice sidder klar til at tage imod dit opkald eller til at svare på din mail. Sammen finder I frem til en løsning, så du kan komme godt i mål med dit køb af havebord online hos føtex.dk.