Havemøbelsæt

289 produkter
Havebord i naturfarvet polyrattan med glasplade
14.495 kr.
Havebord i naturfarvet polyrattan med glasplade
21.793 kr.
Nonwood og aluminium
Ø150 cm
15.299 kr.
Havebord i granit med stole i polyrattan
L: 273 x B: 100 cm
14.697 kr.
Flot havemøbelsæt med 6 La Paz stole
9.999 kr.
Nonwood og aluminium
B: 103 x L: 150 cm
3.717 kr.
Udtræksbord i nonwood og aluminium
L: 160/206 x B: 95 x H 76,5 cm
6.299 kr.
Nonwood og aluminium
B: 100 x L: 150 cm
8.097 kr.
Nonwood og aluminium
B: 103 x L: 150 cm
4.317 kr.
Enkelt og stilrent havemøbelsæt med 8 stabelstole
10.997 kr.
Nonwood og polyrattan
L: 140 x B: 80 x H: 72 cm
3.179 kr.
Havemøbelsæt i granit og polyrattan til 6 personer
11.399 kr.

Havemøbelsæt til terrassen, haven eller udestuen

Trænger terrassen, haven eller udestuen til en opgradering, så bør du gå på udkig efter nye møbler i vores udvalg. Et havemøbelsæt er den rigtige løsning for dig, hvis du sætter pris på, at din indretning er moderne og ikke mindst ensartet.

Tre gode grunde til at købe et havemøbelsæt

  • Den røde tråd
  • Spar penge
  • Få mere ud af haven

Er det vigtigt for dig, at der er en rød tråd gennem din indretning, kan du med fordel købe et havemøbelsæt, hvor både bord og stole passer sammen. Om du er mest til det rustikke, rå eller romantiske look, så finder du et passende møbelsæt til haven i vores sortiment. Der er gode muligheder for at spare penge ved at købe et komplet havemøbelsæt i stedet for at købe bord og stole hver for sig. Du kan evt. regne på, hvad der bedst kan betale sig for dig. Sommertid er lig med havetid. Skal du have maksimal glæde af din have, så skal du købe et passende havemøbelsæt, som du kan sætte dig ved efter en lang arbejdsdag.

Find et flot og vedligeholdelseslet havemøbelsæt

Hos føtex.dk mener vi, at alle skal have råd til at købe havemøbler, hvorfor vi forhandler havemøbler, herunder havemøbelsæt, til priser, hvor alle kan være med. Du har dermed rig mulighed for at finde et flot, billigt og vedligeholdelseslet havemøbelsæt i vores store sortiment. De mindste havemøbelsæt med plads til 2-4 personer egner sig til enlige, par og mindre familier, mens de større havemøbelsæt med plads til 6-10 personer egner sig til større familier og kollektiver. Når du køber et sæt, medfølger der altid et bord og xx antal stole. Du kan i venstre side tilpasse udvalget efter antal stole, så du slipper for at få vist havemøbelsæt, som enten er for store eller små til dine behov. Det er også i venstre side, at du kan angive dine ønsker til materiale, brand, farve og lagerstatus. De mest anvendte materialer til disse møbelsæt består af træ og plast.

Bestil et havemøbelsæt på føtex.dk

Bestiller du dit havemøbelsæt via vores webshop i dag, så sørger vi for at levere det til dig inden længe. Du kan dermed snart tage dit nye, flotte møbelsæt i brug. Husk at vi foruden havemøbelsæt også forhandler loungesæt, haveborde, cafésæt og meget mere til bolig og have.