Gør haven sommerklar med nye havestole

Er det blevet tid til nye havestole? Så kan du gøre en god handel på behagelige stole til haven på føtex.dk. Du har via vores webshop mulighed for at shoppe havestole i både træ, plastik og en række andre materialer. En have er først helt sommerklar, når den er indrettet med ergonomiske havestole, hvorfor du med fordel kan bestille dine nye havestole i dag. Giv dig tid til at udforske vores enorme udvalg; det vil du ikke fortryde.

Se også udvalget af haveborde.

138 produkter
Havestol i grå polyrattan
B: 79 x H: 99 x D: 63 cm.
2.499 kr.
Loungestol i grå polyrattan
B: 79 x H: 77 x D: 79 cm
2.999 kr.
Loungestol i natur polyrattan
B: 79 x H: 77 x D: 79 cm
3.299 kr.
Havestol i brun polyrattan
B: 60 x H: 86 x D: 65 cm
1.999 kr.
Justerbar stol i polyrattan
Inkl. hynde
1.299 kr.
Fås kun online
Inkl. hynde
1.299 kr.
Havestol i sort polyrattan
B: 60 x H: 86 x D: 65 cm
1.999 kr.
Havestol i natur polyrattan
B: 60 x H: 86 x D: 65 cm.
2.199 kr.
Havestol i grå polyrattan
B: 60 x H: 86 x D: 65 cm
1.999 kr.
Havestol i natur polyrattan
B: 79 x H: 99 x D: 63 cm
2.799 kr.
Loungestol i brun polyrattan
B: 79 x H: 77 x D: 79 cm
2.999 kr.
Havestol i sort polyrattan
B: 79 x H: 99 x D: 63 cm
2.499 kr.

Praktiske havestole til det moderne danske hjem

I vores sortiment finder du udelukkende havestole, som takket være den høje kvalitet er yderst velegnede til det danske klima. Dermed kan du være sikker på, at dine nyindkøbte havestole vil kunne klare mange somre, hvis du passer godt på dem.

Gode grunde til at købe havestole

  • Afslapning på højeste niveau
  • Spis under åben himmel
  • Få ordnet praktiske opgaver udenfor

Sætter du pris på at slappe af og nyde solen, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, så kan du næsten ikke undvære en komfortabel havestol. Med gode havestole bliver det lige en tand mere afslappende at tilbringe mange timer i haven. Indretter du din have med havestole og et tilhørende havebord, så kan du nyde god mad og vin, samtidig med at du kan nyde lyden af fuglefløjt og duften af blomster. Så bliver det ikke meget bedre. Lige meget om dine praktiske opgaver indebærer at skrive indkøbssedler, betale regninger via netbank eller besvare e-mails, så kan du med god samvittighed udføre disse opgaver udenfor i en blød havestol.

Skab det perfekte uderum med komfortable havestole

I den lave prisklasse finder du helt simple havestole uden nævneværdige detaljer, men du har også mulighed for at købe mere eksklusive havestole med lang ryg, armlæn, inkluderet hynde og mange andre detaljer. Hvor mange penge du skal spendere på dine nye havestole, bør afhænge af, hvor meget du forventer at bruge dem.

Er du typen, som opholder dig udenfor fra morgen til aften, så bør du unde dig selv nogle komfortable havemøbler, herunder havestole. Leder du efter havestole, som matcher dit nuværende havebord, så er du nødt til at tage højde for havebordets farve, størrelse og facon. Du kan nemlig ikke være sikker på, at alle havestole passer til netop dit havebord. En anden mulig løsning er at købe et komplet møbelsæt, så du kan være sikker på, at bord og stole passer sammen.

I princippet behøves havestole ikke placeres rundt om havebordet. Det kan lige så vel være, at du ønsker at indrette en hyggekrog i haven, hvor der er mulighed for at sidde og læse en bog i fred og ro. Uanset om du vil bruge dine kommende havestole på den ene eller anden måde, så bør du altid prioritere kvaliteten og komforten højest.

Bestil nye havestole på føtex.dk

Det er på føtex.dk muligt at bestille moderne havestole med ganske få klik. Du skal blot klikke på den ønskede stol, angive ønsket antal og fortsætte til selve bestillingssiden. Man kan ganske rigtigt ikke undvære havestole, men skal haven gøres helt sommerklar, så vil man også få brug for haveborde, solvogne og parasoller. Alt dette kan du købe her på føtex.dk.