Loungesæt

42 produkter
Justerbar stol og sidebord inkl. hynde
1.529,10 kr. 1.699 kr.
Loungesæt i polyrattan
7.398 kr. 14.796 kr.
Loungesæt i mørkegråt flettet plast med 3 dele
898,20 kr. 1.497 kr.
Loungesæt i grå polyrattan inkl. hynder
4.447,50 kr. 8.895 kr.
Stor, lækker hjørnesofa med loungebord
7.749 kr. 15.498 kr.
Loungesofa med chaiselong og 2 skamler
3.599,10 kr. 3.999 kr.
"Sort alu stel med grå hynder
2-pers. sofa, 1 bord og 2 stole "
4.999,50 kr. 9.999 kr.
Modulært loungesæt i 4 dele i mørkegråt plast
2.817,60 kr. 4.696 kr.
Loungesæt i mørkegråt flettet plast med 4 dele
1.197,60 kr. 1.996 kr.
Flot enkelt loungesæt med chaiselong
3.999,60 kr. 9.999 kr.
Loungesæt i hvidt alu og med grå hynder
5.599,60 kr. 13.999 kr.

Loungesæt – flotte loungemøbler til haven

Indeholder vores sortiment af havemøbler loungesæt? Svaret er: Ja, selvfølgelig. Loungemøbler til haven er nemlig nogle af de allermest komfortable havemøbler, og her hos føtex.dk finder du derfor masser af forskellige udendørs loungesæt til brug i haven eller på terrassen. Vi har både loungesofaer, loungestole og diverse loungepuffer, der kombineres i forskellige have-loungesæt, hvor du kan slænge dig og nyde det gode vejr i godt selskab med dem, du holder allermest af. Se de mange spændende muligheder blandt vores loungesæt fra Envy, Keter og Vila her på siden.

Få det fulde ud af sommeren med have-loungemøbler

Den danske sommer kan være lunefuld og meget omskiftelig, og derfor er det med at nyde den, så længe den varer. Det kan du eksempelvis gøre fra dine loungemøbler i haven, der sikrer dig en komfortabel sidde- eller liggeplads i skyggen eller i solen afhængigt af, hvad du foretrækker. Loungesæt er til for at blive brugt, og det er svært at lade være med de mange skønne muligheder online i vores sortiment.

Gode grunde til at vælge loungesæt til haven

  • Havemøbler med suveræn komfort
  • Produkter er høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år
  • Mange forskellige kombinationsmuligheder at vælge imellem

Skab din egen oase i haven med havemøbler til lounge. Vores loungesæt-havemøbler fås i et væld af forskellige designs for enhver smag, der passer perfekt ind på enhver terrasse. Produkterne er af høj kvalitet, så du kan have glæde af dem igennem mange år, og du kan vælge lige den kombination af loungesæt, der tiltaler dig, online her på siden.

Vælg et komfortabelt loungesæt til din have

Med de mange muligheder inden for loungesæt hos føtex.dk er det svært ikke at lade sig begejstre. Gå på opdagelse i sortimentet, og find dit nye loungesæt her hos os. Se også gerne vores øvrige udvalg af havemøbler her, hvor du kan få endnu mere inspiration til indretning af et hyggeligt udemiljø på terrassen.

Køb loungemøbler online hos føtex.dk

Drømmer du om nye havemøbler, kan et loungesæt meget vel være lige noget for dig. Se de mange skønne muligheder online, og læg din bestilling i dag. Vi har altid 30 dages fuld returret på alle produkter, så du trygt kan handle hos os og begynde at glæde dig til at få dit nye loungesæt hjem til haven.