Deltag i det store vendespil og vind præmier hver dag HER

Tilbud på havemøbler

Leder du efter billige havemøbler? Så skal du gå på opdagelse på denne side, hvor vi har samlet alle vores bedste tilbud på havemøbler. Der er penge at spare på både havemøbelsæt, havestole og haveborde. Hos føtex.dk bestræber vi os på altid at byde på en lang række attraktive tilbud på havemøbler, så du er sikret et godt køb. Denne side bliver jævnligt opdateret med nye tilbud, hvorfor det er værd at følge med. En hel verden af billige havemøbler

5 produkter
Nonwood havebord og aluminiumsstel
L: 210 x B:100 x H: 75 cm
3.698,50 kr. 7.399 kr.
Havemøbelsæt med 6 Wells stole
4.549,50 kr. 9.099 kr.
69 kr. 129 kr.
Loungesæt i 4 dele i mørkegråt plast med opbevaringsbord
1.317,60 kr. 2.196 kr.
Stilrent loungesæt i formstøbt plast
1.799,40 kr. 2.999 kr.

En hel verden af billige havemøbler

Du bliver via føtex.dk introduceret for en hel verden af billige havemøbler til både privatboligen og sommerhuset. Er du glad for tilbud, så må du ikke gå glip af vores mange gode tilbud på kvalitetsmøbler til haven.

Gode grunde til at købe havemøbler på tilbud

  • Få dine penge til at række længere
  • Flere penge til andre ting
  • Stor tilfredsstillelse

Som forbruger vil du helt sikkert gerne have dine penge til at række så langt som muligt. Du bør naturligvis ikke takke nej til gode tilbud på havemøbler, hvis du netop står og mangler nye møbler til haven. Shopper du havemøbler til tilbudspriser, så kan du holde dine udgifter nede og dermed frigøre flere penge til andre poster.

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen

Pris og kvalitet hænger normalvis sammen, men der er ingen regler uden undtagelser. Du kan på føtex.dk købe billige havemøbler uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ergo er der ikke altid en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan altid se, hvad det givne havemøbel kostede, før det blev sat ned og dermed få en fornemmelse af, hvor meget du kan spare. Du kan handle billige havemøbler både dag og nat, da vores webshop altid holder åbent. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, kan du kontakte os i dagtimerne, hvor vi sidder klar til at besvare din henvendelse og hjælpe dig godt videre. Husk at du kan læse alt om førpriser, materialer, mål og andet ved at klikke dig ind på de enkelte produktsider.

Føtex.dk forkæler dig med gode tilbud på havemøbler

Hos føtex.dk elsker vi at forkæle vores kunder med gode tilbud på havemøbler. Derfor kan du altid finde mange gode tilbud fordelt på flere sider. Ønsker du at spare penge, kan du gøre klogt i klikke dig igennem tilbudssiderne og se, om du kan finde noget interessant. Er det ønskede møbel på lager, kan du bestille det med det samme og dermed få glæde af tilbuddet. Gør det før det er for sent!