Frø

Stort udvalg af alle typer af frø

De fleste blomster og planter skal passes og plejes regelmæssigt for at have de bedste betingelser for at gro sig smukke, store og stærke. Derfor er havearbejde ikke for alle og enhver. De fleste har dog glæde af simple planter, eksempelvis krydderurter, der også nemt kan vokse indendørs i vindueskarmen, og får du derefter lyst til at kaste dig ud i noget vildere, står de forskellige frø online her på siden blot i kø for at komme hjem og blive sået i din have. Gå på opdagelse blandt de mange spændende muligheder. Vi har frø for enhver smag!

Vi har dermed frø til spiselige planter til enhver sæson, og du kan dermed potentielt blive selvforsynende i grøntsager, hvis du ønsker det, og du har tiden og overskuddet til at bruge mange timer i haven.

Udover frø til grøntsager har vi også blandt andet frø til græs, frø til blomster og frø til krydderurter her på siden, og du kan frit vælge dine favoritfrø til at plante i haven. Det kræver lidt tålmodighed, før frøene spirer, men resultatet er ganske enkelt ikke til at stå for, og du vil uden tvivl blive meget stolt over de mange blomster og planter, som du selv har skabt i din egen have. Som sagt kræver det pasning og pleje og dermed tid og overskud at værne om sin have, men start i det små og se, om ikke du bliver bidt af at så og høste. Måske du i virkeligheden har grønnere fingre, end du går og tror?