Drivhustilbehør

Som ejer af et drivhus skal du være bekendt med, at drivhuse kræver løbende rengøring, pleje og vedligeholdelse. Dertil skal du bruge forskellige former for udstyr og tilbehør - nærmere betegnet drivhustilbehør. Her på føtex.dk kan du shoppe alt, hvad du skal bruge for at skabe en fantastisk oase i din have, hvor der er plads til både arbejde, hygge og afslapning. Det er ene og alene op til dig, hvordan du vil indrette dit drivhus, men du kan om ikke andet gøre dig selv en stor tjeneste ved at udforske vores udvalg af tilbehør til drivhuset.

89 produkter
Med løvsamler
100 kr.
Reservedel: (Gummilister medfølger ved køb af nyt drivhus)
Indeholder 10 meter som påsættes drivhusprofilerne før montering af glas.
31 kr.
183 kr.
Univent automatisk vinduesåbner med dobbelt fjeder er en effektiv og hurtigtvirkende automatisk vinduesåbner.
199 kr.
Inkl. hyldeknægte og specialbolte til montage.
379 kr.
Slip for at vande selv! Sikre at planterne for den rette mængde vand og gødning.
449 kr.

Til drivhusglas

43 kr.

Til drivhusglas

43 kr.

Til drivhusglas

43 kr.
MÅL: 29,5 x 120 cm.
433 kr.

Bruges til auto vanding

89,95 kr.
H: 36,5 x B: 120 x D: 26 cm.
628 kr.

Få mere ud af dit drivhus med drivhustilbehør

Står du og mangler tilbehør til dit drivhus? Så skal du vide, at du kan købe alt fra hylder og borde til vandingsanlæg og skyggenet. Alle disse tilbehørsdele forhandles til fornuftige priser på føtex.dk, så du kan sagtens indrette dit drivhus pænt uden at blive ruineret.

Tre gode grunde til at shoppe drivhustilbehør

  • Bedre udnyttelse af pladsen
  • God beskyttelse af afgrøder
  • Forlænger drivhusets levetid

Det er med tilbehør som borde og hylder muligt at udnytte drivhusets kvadratmetre optimalt og dermed skabe mere luft. Det vil alt andet lige gøre det rarere at opholde sig i drivhuset. I vores store udvalg af drivhustilbehør finder du også tilbehør, som er med til at sikre optimal beskyttelse af dine afgrøder. Blandt de mange produkter finder du et bredt udvalg af vandingsanlæg, vinduesåbnere, skyggenet og nedløbsrør. Drivhustilbehør kan ligeledes være med til at forlænge levetiden af dit drivhus, idet du nemt kan skifte rustne og beskadigede dele ud. Du er altså ikke tvunget til at købe et helt nyt drivhus, blot fordi dit nuværende drivhus er en smule medtaget efter flere års brug.

Und dig selv det bedste tilbehør til drivhuset

Som forbruger gør du altid klogt i at være kvalitetsbevidst, hvad enten du leder efter tilbehør til drivhuset eller nye møbler til stuen. Det karakteristiske ved kvalitetstilbehør er, at det typisk holder bedre end andet tilbehør og derfor kan vise sig at være billigst på sigt. Ergo bør kvaliteten altid være i højsædet, når man skal shoppe drivhustilbehør. Der findes en hel verden af drivhustilbehør, hvorfor det første du skal gøre, er at overveje, hvilket tilbehør du finder strengt nødvendigt. Det er for eksempel en individuel sag, om man betragter et skyggenet som et must-have eller et nice-to-have.

Find alt i drivhustilbehør på føtex.dk

Skal du i gang med at indrette dit drivhus, så det bliver så praktisk, hyggeligt og rummeligt som muligt, så kan du ikke undvære diverse tilbehør. I vores udvalg finder du alt i drivhustilbehør til faste lave priser. Leder du efter en drivhussokkel, kan vi selvfølgelig også hjælpe, da vi forhandler alt, hvad det grønne hjerte begærer.