Terrassehegn

Find dit nye terrassehegn på føtex.dk, blandt vores store udvalg der dækker alt lige fra glashegn til det mere atypiske pilehegn. Vi har med andre ord, et terrassehegn der passer til din terrasse og dit behov. 

Terrassehegn til alle

På føtex.dk finder du et stort udvalg af terrassehegn til din terrasse. Hvis du ikke er helt sikker på hvad du vil vælge, så læs med her. Det kan det være, at du kommer lidt tættere på din endelige beslutning.

Det klassiske

Blandt de klassiske terrassehegn finder du blandt andet glashegn. Glashegnet er flot, og tillader stadig lyset at komme ind samt at bibeholde udsigten. Et glashegn kræver lidt mere vedligeholdelse da ruderne hurtigt kan blive meget beskidte over vinteren, men dette er et oplagt og klassik valg for mange.

En anden af vores meget klassiske terrassehegn er "PLUS Rondo". Her får du et flot og romantisk hegn der er trykimprægneret hvilket tillader dig at male/behandle det med den farve, der passer til dit hjem. Hvis du behandler eller maler dit træhegn skal du være opmærksom på at dette formentlig kræver yderligere behandlinger efter behov.

Det rustikke

Hvis du søger noget mere rustikt til din have, kan vi med fordel anbefale hegnsserien af samme navn "PLUS Rustik". Her får du et hegn der giver din have et flot og rustikt udseende. Alle elementerne er høje og giver derfor også en perfekt afskærmning for sol og vind, hvilket er optimalt til en spisekrog.

En anden af vores rustikke hegn er "PLUS Port". Den minder lidt om rustik-serien, men har dog en smule mere kant.  Her kan du kombinere det rustikke med det gammeldages, hvilket passer perfekt til ældre huse.

Det anderledes

Hvis du gerne vil have et anderledes terrassehegn kan vi med fordel anbefale dig at sætte nogle espalier, som du kan lade begro af diverse klatreplanter. På den måde får du et hegn bestående primært af planter, der er med til at give både privatliv, og skærme for vinden, samtidige med at du får et flot og blomstret hegn.