Bunddække

Bunddække kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af bunddække, hvad enten du ønsker at anlægge et bunddække for at mindske ukrudtet i din have eller du har en skråning du gerne vil give et flottere udtryk

0 produkter

Sådan får du et flot bunddække

Hvis du hurtigt ønsker at opnå et sammensluttet og tæt bunddække, skal du sørge for at bunddækkeplanterne bliver plantet tæt på hinanden. 20-35 centimeters mellemrum vil for de fleste i dette tilfælde derfor være den optimale afstand. Derudover er det en god ide, hvis du skal have flere rækker med bunddække, at du planter dem forskudt af hinanden, da dette vil gøre at du hurtigere opnår et sammensluttet og tæt bunddække.

Ukrudtet bliver holdt nede af et bunddække, men bliver ikke slået ihjel af det. Derfor er det vigtigt at du sørger for at din jord er ukrudtsfri inden du planter dit bunddække. Samtidig kan det også være en god ide at fjerne ukrudt der kommer frem inden dit bunddække er nået at blive tæt og sammensluttet, da du derved undgår et bunddække der er fyldt med ukrudt.

Alt efter hvor mange bunddække planter du vælger at plante til at starte med, kan der gå op til to år før bunddækket er helt tæt.