Frugttræer og frugtbuske

Her på føtex.dk kan du finde et stort udvalgt af frugttræer og frugtbuske til haven. Du kan her vælge at købe et af de mere traditionelle frugttræer, så som et pæretræ eller et æbletræ, men du kan også vælge at købe noget mere anderledes, som for eksempel et abrikostræ eller en taybærbusk. Lad dig inspirere på siden nedenfor og find det frugttræ eller den frugtbusk, der passer ind i netop din have.

0 produkter

Pasning af dit nyplantede frugttræ eller busk

Når du lige har plantet dit nye frugttræ eller busk, skal jorden have en masse vand. Faktisk skal jorden minimum have 20-30 mm vand, som svarer til at der skal bruges 20-30 liter vand per kvadratmeter.

Et par gode tips til vanding kan være enten at vande dine frugttræer og buske om morgen eller om aften, dette skyldes at du dermed ikke spilder en masse vand på grund af fordampning. Samtidig bør du også vælge at  vande i regnvejr, dette skyldes at vandet lettere kan synke ned i jorden, da den på dette tidspunkt er mere blød.

Dine frugttræer og buske har dog mest brug for vand i deres vækstsæson, som er i starten af sommeren. Men er du i tvivl om hvor vidt dine frugttræer eller buske trænger til vand, kan du tjekke det ved enten at stikke en finger i jorden, eller grave lidt ned i jorden for at tjekke om jorden er fugtig. Du skal dog huske, på at jorden godt kan være fugtig længere nede, selvom at den føles tør lige under overfladen.