Hækplanter

Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af hækplanter, der kan dække dit behov. Du kan vælge alt fra en prægtig ligusterhæk til den klassiske bøg, eller måske en mere usædvanelig snedrivebusk. Uanset hvad du er mest til, kan du købe hækken lige her, og få leveret direkte til din dør.

29 produkter
Frodig og blomstrende - lille hæk eller busk
149 kr.
Den spiselige hæk eller busk
99 kr.
Overdådig blomstring - hæk, pur eller træ
99 kr.
Smuk og populær - hæk, pur eller træ
149 kr.
Smuk og populær - hæk eller træ
349 kr.
Dekorativ med røde æbler - hæk eller mindre træ
99 kr.
Gullig høstfarve - hæk, pur eller træ
99 kr.
Gul høstfarve - hæk eller træ
99 kr.
Hårdfør og nøjsom - hæk eller busk
99 kr.
Meget hårdfør - hæk eller busk
129 kr.
Gul høstfarve - hæk eller træ
169 kr.
Nøjsom og hårdfør - hæk eller busk
99 kr.

Ved du hvornår du skal plante din hæk?

Efteråret er tiden hvor det er bedst at  du køber og planter dine hækplanter. Dette skyldes at jorden i denne periode er meget mere fugtigt end om sommeren, samt at den i denne periode har beholdt noget af jordvarmen fra sommeren. Disse faktorer, gør at din hæk opnår de bedste betingelser for at vokse sig høj og flot.

Vær dog opmærksom på at stedstegrønne hække, opnår de bedste betingelser hvis disse plantes allerede i september.

Regnvejr er godt plantevejr

Luften kan være med til at udtørre rødderne på dine hækplanter og derfor er det bedst at plante dine hække i regnvejr for at rødderne holder sig våde og for at de kommer ned i en god fugtig jord. Passer det ikke ind i dine planer, kan du i stedet sørge for at rødderne ikke udtørres i luften ved at opbevare dem i en plastiksæk, samt sørge for at komme rødderne ned i en fugtig jord.
Dette er især vigtigt ved hækplanter, som blandt andet bøg og spirea, der er barrodsplanter og derved kommer uden jordklump. Dette medfører at de hverken kan tåle sollys eller udtørring og derfor er meget udsatte.

Vær opmærksom på at der ikke bør bruges gødning når hækken plantes, da rødderne ikke tåler så kraftig næring. Derimod er det en god ide at blande den eksisterende muld med plantemuld, samt sørge for at hækken har rigeligt med vand.