Fødselsdagen er i fuld gang. Se alle de vilde tilbud HER

Hækplanter – stort udvalg af flotte planter til hæk

En hæk er ikke bare en hæk, og har du endnu ikke været i gang med at plante hæk til haven, er det måske ved at være tid. Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af hækplanter online – fra den prægtige ligusterhæk til klassisk bøg. Vi har også både færdighæk og prydbusk, og du har derfor rig mulighed for at vælge imellem forskellige typer af hækplanter til en skarp pris. Se hele sortimentet her, hvor du kan gå på opdagelse og nemt vælge din nye hæk til haven.

Tilbage til planter og træer >

31 produkter
Smuk og populær - hæk, pur eller træ
159 kr.
Skiftende farver på løvet - hæk, pur eller træ
129 kr.
Frodiggrøn og tæt - hæk eller pur
109 kr.
Vindtolerant - Hæk eller busk
249 kr.
Smuk og populær - hæk eller træ
219 kr.
Frodiggrøn og tæt - hæk eller pur
89 kr.
Hårdfør og nøjsom - hæk eller busk
249 kr.
Frodig og blomstrende - lille hæk eller busk
169 kr.
Langsom og nøjsom - hæk eller træ
199 kr.
Smuk og populær - hæk, pur eller træ
169 kr.
Smuk og populær - hæk, pur eller træ
89 kr.
Skiftende farver på løvet - hæk, pur eller træ
199 kr.

Hækplanter pris – billige hækplanter for enhver smag

Det behøver langt fra at være hverken dyrt eller besværligt at købe hæk. Her på siden har vi gjort det overskueligt at finde hækplanter til rigtig gode priser, og udvalget er så mangfoldigt, at vi er sikre på, at du vil kunne finde en eller flere hækplanter, der falder i din smag.

Gode grunde til at købe hækplanter hos føtex.dk

  • Bredt udvalg af alt fra ligusterhæk til bøg og prydbusk
  • Skarpe priser og et højt serviceniveau
  • Hække der er meget nemme at plante

En flot hæk indrammer haven og skærmer samtidig for nysgerrige blikke fra vejen eller fra naboerne ved siden af, og det kan godt betale sig at gøre lidt ud af din hæk. Hækken udgør nemlig en stor del af det samlede udtryk i din have, og en velvalgt og velplejet hæk er nu altid det flotteste. Online her på siden kan du finde mange skønne hækplanter, så du kan komme i gang med at anlægge din hæk. Se også vores øvrige sortiment af planter og træer her, hvor du finder masser af inspiration til din have.

Vælg hæk til haven fra vores brede sortiment

Hos føtex.dk har vi hække i mange forskellige modeller, og det er helt op til dig, hvilken af vores hækplanter der tiltaler dig mest. Tag dig derfor god tid til at kigge udvalget igennem, og find din favorit blandt vores hække her. 

Køb hækplanter online hos føtex.dk

Er det tid til at komme godt i gang med etablering af hæk? Så kan du heldigvis finde alt i hækplanter online her på siden, hvor du kan bestille din nye hæk hjem med bare få klik. Læg din bestilling i dag – så er dine hækplanter snart godt på vej afsted til dig.