Roser

Her på føtex.dk, finder du et stor udvalg af planteklare roser. Du har her mulighed for at vælge mellem et stort udvalgt af roser, som findes i mange forskellige farver og afstøbninger.

0 produkter

Roser - Skal du beskære dine roser?

Det er ikke nogen nødvendighed at du beskærer dine roser. Men ved at du vælger at gøre det, er du med til at forynge dine roser, hvilket medfører at der hele tiden vokser nye sunde skud frem. Udover at forynge dine roser, kan du derved også opnå lige netop den form du ønsker på din rosebusk, hvad enten du ønsker at den skal være afgrænset og tæt eller mere let og åben.

Hvornår og hvor meget skal roserne beskæres?

En gammel huskeregel, siger at dine roser skal beskæres på Dronningens fødselsdag. Dette kan være en god både at huske at få beskåret dine roser, men du behøver ikke at være helt så præcis, bare du får skåret dine roser i april måned og i en periode hvor der ikke længere er udsigt til hård nattefrost.

Hvor meget du skal beskære dine roser, afhænger af om du ønsker en rosenbusk uden så mange roser, men som derimod er stor og luftig eller om du hellere vil have dig en rosenbusk, som har mange roser og er mere tæt. Hvis det første er tilfældet, skal du beskære dine roser, så de cirka har en højde på 50-60 cm.

Ønsker du derimod den sidste valgmulighed, skal sine roser skæres ned, så de kun er cirka 10-20 centimeter over jorden