Robotplæneklippere

Nyder du synet af en velplejet græsplæne, men er du træt af at skubbe rundt på en plæneklipper flere gange om måneden for at holde den flot og veltrimmet? Så skulle du overveje at skifte håndskubberen eller benzinplæneklipperen ud med en supereffektiv og miljøvenlig robotplæneklipper. Se også udvalget af tilbehør til robotplæneklippere.

51 produkter
Ideel til svært tilgængelige områder såsom under trampoliner eller havemøbler 
6.700 kr.
Til RS og MS modeller
1.799 kr.
Loopo robotplæneklipper er perfekt til mellemstore haver
12.495 kr.
Ideel til små græsarealer
4.895 kr.
Styring med GARDENA smart System app
7.395 kr.
Robotplæneklipper op til 400 m2 kører uden nogen nødvendig programmering.
3.495 kr.
Loopo robotplæneklipper er perfekt til mindre haver
5.495 kr.
Robotplæneklipper op til 600 m2. Med keyboard og LCD display til forskellige programmeringer.
3.499 kr.
Plæne op til 800 m2
2.995 kr.
Plæne op til 500 m2
2.495 kr.

Oplev hvordan en robotplæneklipper navigerer på en græsplæne

Robotplæneklipper – en god investering

Har du besluttet dig for at købe en robotplæneklipper? Det er en ikke helt beskeden investering. Det er derfor vigtigt, at du vælger den med omhu, så du får mest muligt for dine penge. Hos føtex.dk har vi udarbejdet en beskrivelse og specifikationer for alle vores plæneklippere. På den måde kan du nemt og hurtigt få en masse praktiske og nyttige informationer om hver enkel model, så du er godt rustet til at træffe et endeligt valg. Det kalder vi sund fornuft og god service.

Tre grunde til at vælge en robotplæneklipper

  • Den overtager havetjansen, hvad enten du er hjemme eller ej
  • Du programmerer den til at slå græsset på et eller flere tidspunkter, og den gør det helt automatisk og præcist på klokkeslættet
  • Du får et miljøvenligt produkt, som bruger el

Med en plæneklipper-robot i ladedocken har du din helt egen ”havemand”, når græsset skal slås. Og der er tale om en virkelig prof, som har styr på sagerne, og hvor du får et fantastisk resultat hver gang. Du kan derfor glæde dig til og over en smuk og velplejet plæne, uden at du behøver selv at gå i haven og slide. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke.

En robot i haven – velkommen til fremtiden

Er du usikker med hensyn til, hvad du skal gøre for at få din nye robotplæneklipper til at virke optimalt fra dag et? Fej alle bekymringer af bordet, for her er der tale om avanceret teknologi.
Det eneste, som du skal gøre, er at indstille robot-plæneklipperen til det eller de tidspunkter, hvor den skal agere havemand. Herefter venter den i sin ladestation og går automatisk i gang på klokkeslættet. Har den brug for at blive ladet op, finder den selv vej til ladedocken, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Du får med andre ord en utroligt selvhjulpen haveassistent.

Køb din nye robotplæneklipper på føtex.dk

Med en af vores robotplæneklippere får du fuld valuta for dine penge, og du kan se frem til en altid smuk og velholdt plæne.

Når du har valgt din plæneklipper herinde, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi vil så sørge for, at du får den leveret hjem på din adresse. Foretrækker du at hente den selv i et af vores varehuse, er det også muligt.

Husk, at du har 30 dages returret.