Robotplæneklippere

Med en robotplæneklipper kan du nyde en smuk græsplæne uden selv at skulle gøre arbejdet. Robotplæneklippere er efterhånden blevet så avancerede, at de kan gøre arbejdet ligeså godt som selv den mest grundige havemand. Og takket være den hyppige klipning og de alternative ruter, maskinen tager henover plæner, bidrager den til at skabe en både sund og smuk græsplæne. 

Og når først du har lagt afgrænsningskablet og indstillet maskinens timer, skal du ikke længere selv gøre noget. Din robotplæneklipper klarer arbejdet for dig.

Se en video nederst på siden af, hvordan en robotplæneklipper navigerer på en græsplæne.

17 produkter
Til græsplæner op til 900 m2
5.495 kr.
Plæner på op til 600m2
7.195 kr.
Til græsplæner op til 400 m2
7.995 kr.
Anbefalet til græsplæner op til 500 m2
4.795 kr.
Til græsplæner op til 800 m²
7.995 kr.
Til græsplæner op til 700 m2
6.995 kr.
Til Robolinho 100
359 kr.
Robotplæneklipper til plæner over 500 m2
6.995 kr.
3 sæt knive
439 kr.
Plæne op til 800 m2
2.995 kr.
Plæne op til 500 m2
2.495 kr.

Oplev hvordan en robotplæneklipper navigerer på en græsplæne

Gør livet lidt lettere med en robotplæneklipper

En robotplæneklipper er den ideelle løsning for mange travle familier, hvor tiden til græsslåning er begrænset. Det er næsten som at få sin egen havemand, der sørger for at holde græsplænen flot og nyklippet, uden du selv skal gøre noget.
Når først det medfølgende afgrænsningskabel er lagt og plæneklipperen er indstillet efter dine ønsker, så behøver du ikke spekulere over græsplænen mere. Din nye "havemand" hjælper dig.

Robotplæneklippere giver flotte og sunde græsplæner

Mange ser helt sikkert fordelene ved at kunne bruge sin tid på andet end at slå græsset.
Men hvad man måske ikke tænker over er, at en robotplæneklipper også bidrager til dine græsplænes sundhed.
Robotplæneklipperen kører oftere, så de stykker, der klippes af græsstråene, er ganske små. Disse falder ned gennem græsset, hvor det formulder og på den måde er med til at gøde græsplænen helt naturligt. Denne proces kendes også fra traditionelle plæneklippere med bioklip-funktion. Her er det dog ikke alle modeller, der kan dette.
De afklippede stykker er desuden så små, at du ikke behøver tænke på græsopsamler eller plænerive.

Som et andet plus for græsplænens sundhed, slider en robotplæneklipper mindre på græsset end du og din traditionelle plæneklipper gør. Den kører ikke i de samme spor hver gang, græsset klippes. Dermed slides græsset forskelligt fra gang til gang. De super skarpe knive på robotplæneklipperen skærer desuden græsstråene meget rent, hvilket giver et blødt og flot klipperesultat.

Minimér forureningen med en robotplæneklipper

Med mindre du bruger en håndskubber i dag, vil en robotplæneklipper også være en miljørigtig løsning for dig. Særligt de gammeldags benzinplæneklippere udleder meget CO2, hvilket er med til at belaste miljøet. Dermed gør du også miljøet en tjeneste, hvis du vælger at lade en robotplæneklipper klare plæneklipningen hjemme hos dig.
Hvor stor en miljøgevinst, du kan få ved at udskifte din gamle plæneklipper med en ny afhænger af, hvilken type plæneklipper du har i dag.

Tilpas udvalget
×
Lagerstatus
Brand
Pris (kr)
Kantklipfunktion