Udine havebord med 4 Mood Air stole - sort

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Udine havebord med 4 Mood Air stole - sort

Havemøbelsæt i enkelt og moderne design.
 
Sættet består af Udine havebord og 4 Mood Air stole. 
Udine er i et moderne og iøjefaldende design, som passer godt til den nordiske stil, hvor der er fokus på det naturlige look og lette design. 
Bordets moderne og elegante bordplade, giver ikke kun et elegant og stilrent look, men også en vedligeholdelsesfrit havebord. Stellets skrå sorte ben, giver bordet et elegant udseende. 
Med den stilrene nonwood overflade og det robuste stel har man et vedligeholdelsesfrit havebord i mange år.
 
Elegant og komfortabel havestol
Mood Air havestolen er en variant af den populære Mood havestol. Forskellen er, at den er stabelbar og har åbning i ryggen, hvilket giver den et endnu lettere udtryk - deraf navnet Air. Du får en elegant havestol, hvor siddekomforten er helt i top, uanset om den skal bruges rundt om havebordet eller som en ekstra stol i haven. Og den lave vægt betyder, at den er let at flytte rundt på. 
 
Du bestemmer looket                                                                                    
Mood er engelsk for humør. Og det er ingen tilfældighed, at havestolen har fået netop det navn, for her er det nemlig dit humør, der afgør, hvordan den skal se ud. Er du til ensfarvet eller stribet look? Det er bare at skifte lamellerne, indtil du er helt tilfreds. Kun fantasien sætter grænser. Stolen bliver leveret med ensfarvede lameller, men du kan købe dem i en lang række andre smagfulde farver og skifte dem med et snuptag. Du presser blot lamellerne ud enkeltvis fra stellets bagside og trykker derefter de nye på. Det kan ikke være nemmere.            
 
Vi anbefaler, at du opbevarer dine havemøbler indenfor i vinterhalvåret, eller benytter et overtræk for at forlænge bordets levetid.

Nonwood 

  • Et robust letvægts- og kunstmateriale med træets naturlige udtryk.
  • Har lang levetid og tåler alt slags vejr, da materialet er mug- og fugtafvisende og derfor ingen særlig vedligeholdelse kræver. Kan rengøres med vand og sæbe.
  • Det anbefales, at man aldrig efterlader glasprodukter direkte på bordpladen i skarpt sollys pga. risiko for brandmærker. 

Dette produkt består af
Varenummer 100525630
ID 000000000089176011-EA
Type
  • Havemøbelsæt
Passer til
  • 4 personer
Vedligeholdelsesfri
  • Ja
Bordplade materiale
  • Nonwood
Facon
  • Firkantet
Stel materiale
  • Stål
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Vi henviser til lagerstatus for de inkluderede produkter: