Pizzaovn til haven

Pizzaovn til haven. Du kan bage din egen sprøde pizza i en stenovn på terrassen. Se mere i udvalget herunder på føtex.dk. 

Udendørs madlavning i pizzaovn

En pizzaovn er en lukket ovn med skorsten i rustikt design til madlavning udenfor. Bag brød og pizza eller steg bøfferne på en rist i en udendørs pizzaovn. Tændes op med træ, kul eller briketter og bliver hurtigt varm.
 

Tre gode grunde til at købe en pizzaovn:

  • Brød og pizza får ekstra sprødhed 
  • Nem at tænde op direkte i ovnen
  • Du opnår hurtig en meget høj varme

En pizzaovn er velegnet til brød og pizza på grund af den høje varme, der giver ekstra sprødhed. Det er nemt at tænde op direkte i ovnen, og den høje varme opnås hurtigt og holder længe.  
 

Hvad bør du vide om en pizzaovn?

Når du vælger en pizzaovn til haven, bør du være opmærksom på størrelsen, du vælger. Du skal tjekke hvilken optænding, der skal bruges, og hvad du kan bruge den til.  

  • Størrelsen på bagefanget i en pizzaovn varierer fra model til model og er relevant for, hvor meget mad du laver ad gangen. Til den lidt større familie kan en stor model være et godt valg, så alle kan få deres pizza på samme tid. 
  • Optænding af en udendørs pizzaovn foregår altid direkte i ovnen med træ, kul eller briketter. Vær opmærksom på, hvor meget ovnen forbrænder i timen, så du vælger en størrelse, der passer til både dit madlavningsbehov og brændemængde. 
  • Anvendelse af en pizzaovn udendørs er mangfoldig, og du kan bruge den til både bagning, grill og langtidsstegning. Se løbende til maden, når du langtidssteger kød eller fjerkræ, og læg evt. steaks, pølser eller grøntsager i et ildfast fad i stedet for direkte på risten, når du griller.

Lav mad på terrassen med en skøn pizzaovn fra vores online udvalg her på føtex.dk – altid masser af gode tilbud og gratis levering ved køb over 1.000 kr.