Pizzasten

Med en pizzasten har du mulighed for at lave lækre, autentiske pizzaer hjemme hos dig selv. Pizzastenen giver dig et helt andet resultat, så du kan få en sprød og smagfuld skorpe. Du vælger lige dét topping, du bedst kan lide, og så har du en pizza klar på ingen tid.

Gør madlavningen sjovere med en pizzasten

Hvis du er vild med pizza, så bliver du nødt til at eje en pizzasten. Med en sten til pizzaovn har du mulighed for at lave fantastiske pizzaer i dit eget hjem i enten ovnen eller på grillen, så du næsten føler dig hensat til en lille hyggelig restaurant i Italien. 

En pizzasten hjælper med at give dine pizzaer en delikat og sprød skorpe. Når du først køber en pizzasten, så laver du aldrig pizza uden igen. Pizza er nemt at lave, men du får et utroligt lækkert resultat. Du har alverdens muligheder med denne ret, for du kan nemlig vælge lige dén topping, du bedst kan lide. Hvad end du er til skaldyr på pizza, den vegetariske variant med svampe, eller du elsker den omdiskuterede ananaspizza, så kan du lave de lækreste pizzaer med den smarte bagesten. 
 

Brug pizzastenen i ovnen eller på grillen

Det smarte ved en pizza-bagesten er, at du kan bruge den både i din ovn og på din grill udenfor. Når du benytter stenen i ovnen, så skal du sætte pizzastenen ind i en kold ovn og dernæst lade den varme langsomt op. Stenen skal være gennemvarm, før du lægger din pizza på, og du får de bedste resultater, hvis du lægger pizzadejen direkte på stenen. Så får du nemlig den lækre, sprøde skorpe.

Hvis du i stedet foretrækker at lave mad på din grill, så kan du heldigvis også benytte pizzastenen her. Med en grill har du mulighed for at opnå meget høje temperaturer, hvilket giver den gode og fyldige brødskorpe. Når først din grill er varm, så tager det ingen tid at lave dine pizzaer. Så find havemøblerne frem, og dæk op til hele familien. Med hjemmelavede pizzaer på pizzasten kan du og dine kære få en dejlig aften i dagens sidste sol.