Rygeovn & røgegrill

Få den ægte BBQ smag frem med en rygeovn og røgegrill. Ved varmrøgning kan du nemlig få den saftige, perfekte BBQ smag. Se udvalget af rygeovne herunder.

Rygeovn og røgegrill - Røget mad med en rygeovn eller røgegrill

I gamle dage lærte vores forfædre at ryge kød for at få det til at holde sig i længere tid. I dag kan du købe en rygeovn eller røgegrill og dyrke den røgede mad selv.

Der er en masse forskellige typer af kød, som bliver røget, og som vi dagligt spiser. Det drejer sig blandt andet om hamburgerryg og pølser. Også røget fisk er et kæmpe hit hos mange. Nu har du mulighed for at prøve kræfter af med røget mad med din helt egen rygeovn fra kendte mærker som Weber og Char-Broil.
 

Tre gode grunde til at købe en rygeovn:

  • Ryg alt fra rullepølse og ost til skinke
  • Din mad kan holde sig meget længere
  • Det er billigere og sjovere at ryge selv 

Der er rigtig mange ting, der bliver meget sjovere, når du anskaffer dig en rygeovn, og det at ryge er blevet utroligt populært herhjemme. På føtex.dk giver vi dig mulighed for at hoppe med på bølgen. Derfor har vi et stort udvalg af rygeovne i høj kvalitet, der kan få dig hurtigt i gang med at ryge din mad. 
 

Hvilken røgegrill skal du vælge? 

 Når du skal vælge den perfekte røgegrill til dit ønskede brug, er der nogle ting, du skal have i tankerne: 

  • Muligheder: Ønsker du en enkel røgeovn til at ryge din mad i? Så skal du gå efter en standard røgeovn. Hvis du gerne vil have mulighed for også at grille almindeligt – med kul eller gas – så skal du gå efter en kombinationsgrill, der kan det hele.
  • Funktioner: Hvis du ønsker en fuldautomatisk røgning, så skal du gå efter en røgegrill med masser af digitale funktioner. Hvis du ønsker selv at styre og lære om røgning, så skal du gå efter en klassisk røgeovn.  

Ud over en god rygeovn, skal du have fat i noget tilbehør til røgning. Vi har et stort udvalg i alt, du skal bruge til røgning, lige fra røgbokse til rygeflis. Se også vores store udvalg af andre grill.