Pallehynder

Med hynder fra vores sortiment kan du og familien flyde i de bløde hynder hele sommeren og få det optimale ud af jeres pallemøbler. Vælg mellem forskellige størrelser og farver. Se det store udvalg af pallehynder på føtex.dk herunder.

Stort udvalg af pallehynder til alle slags pallemøbler

Pallemøblerne er både komfortable at sidde i, æstetiske at se på og topmoderne, når det kommer til indretning af haven og terrassen. På føtex.dk har vi et udvalg af færdige hynder til dine pallemøbler, så du kan komme til at sidde behageligt, lige meget hvilken form dine møbler har.

Tre grunde til at vælge pallehynder

  • Du kan sammensætte dem til enhver tænkelig form

  • De er færdige i mål, der passer til alle dine pallemøbler

  • Det er utroligt let at vedligeholde de færdige pallehynder

Pallemøbler har et dybt sæde og er derfor oplagte, hvis I gerne vil have et sted at slappe af og slænge jer i haven. De bløde hynder i vores sortiment gør det komfortabelt at sidde i møblerne, og de kan sammensættes, så de passer i enhver form.

Stil pallemøblerne om et passende havebord og suppler med en hyndeboks til de regnfulde dage og en terrassevarmer til de kølige aftener, så du får mere ud af dine havemøbler.

Værd at vide, når du skal vælge hynder til pallesofa

Skal du have hynder til din pallesofa i haven eller på terrassen, handler det om at sørge for, at du får mest muligt ud af dem. Derfor er det en god ide at vælge, hvor meget tid du vil investere i det og, hvad der er vigtigst for dig:

  • Almindelige pallehynder: I tekstil, der kan holde til det meste, men som har godt af at komme i læ, når det regner samt om vinteren. Et godt valg til den overdækkede terrasse eller dig, der pakker hynderne ind og ud.

  • All weather hynder: Hynder, der kan holde til alverdens vind og vejr – også den danske sommer. Til dig, der ikke vil pakke hynderne ind og ud hele tiden. 

Se udvalget af pallehynder her på siden, og bestil i dag!