Bord bænkesæt

Dekorer haven med bord- og bænkesæt lige efter din stil. Her finder du både traditionelle bord- og bænkesæt, flotte plankesæt og dekorative trallemøbler. Uanset hvilket formål dit møbel skal have, så kan du finde et der passer til dig.

Bord-bænkesæt - Dekorer haven med et bord-bænkesæt

Savner du et sted i haven, hvor du kan sidde og spise mad, læse en god bog og surfe på nettet via din tablet? Så bør du investere i et bord-bænkesæt, som ikke blot er praktisk, men også dekorativt.
 

Tre gode grunde til at købe et bord-bænkesæt

  • Pladsbesparende havemøbel
  • Praktisk til selskabsbrug
  • Tidløst møbel
     

Råder du kun over en mindre have, så kan du med god grund købe et bord-bænkesæt, da dette møbel ikke fylder alverden sammenlignet med andre havemøbler. Ergo er det et godt valg, hvis du leder efter et pladsbesparende havemøbel. Sætter du pris på at bruge tid med venner og familie, så kan du invitere dem forbi til en hyggelig grillaften, hvor selskabet samles rundt om dit nye bord-bænkesæt. Du kan evt. købe flere sæt, hvis du har planer om at invitere mange gæster. Et klassisk bord-bænkesæt kan med rette kaldes for et tidløst møbel, da dette møbel formentlig aldrig går af mode. Sørger du for at vedligeholde møblet korrekt, kan du bruge det i rigtig mange år.
 

Hvilket bord-bænkesæt skal jeg vælge?

Det skader aldrig at søge kompetent hjælp til at vælge det rigtige bord-bænkesæt, selvom det i sidste ende er dig, som står med det endelige valg. Du kan for eksempel tage fat i vores kundeserviceafdeling, hvis du har brug for hjælp til at finde et moderne bord-bænkesæt til dit hjem. Tag blot kontakt til os pr. telefon eller e-mail, så hjælper vi dig gerne.
 

Hvilket materiale er det bedste?

Der er fordele og ulemper ved bord-bænkesæt i henholdsvis træ og plast. Den altoverskyggende fordel ved at vælge et bord-bænkesæt i plast er, at det er nemt at vedligeholde. Til gengæld er det sjældent lige så råt og charmerende at se på som et træmøbel. Det vigtigste er dog, at du får fundet et sæt, som passer til dine øvrige havemøbler og din haveindretning som helhed.
 

Bestil et bord/bænkesæt på føtex.dk

Du er landet på den helt rigtige side, hvis du ønsker at gøre en god handel på et nyt bord/bænkesæt af høj kvalitet. Hos føtex.dk vrimler det nemlig med gode priser på havemøbler til såvel små som store haver. Står du også og mangler nye havehynder eller parasoller, så kan vi endnu en gang være behjælpelige. Du kan nemlig finde alt, hvad havehjertet begærer på føtex.dk. Husk at du får fri fragt ved køb over 1.000 kr.