Cafésæt

Cafésæt består typisk af et bord med to stole og passer perfekt på en lille terrasse eller en altan, så du kan sidde og nyde solen. Se hele udvalget af cafésæt her og bestil dit favorit sæt i dag.

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Når pladsen er trang, er et cafésæt perfekt

Er der ikke meget plads i haven, på terrassen eller på altanen, så kan det godt være svært at indrette, så udemiljøet bliver hyggeligt. Almindelige havemøbelsæt kan hurtigt blive for store til altanen eller den lille terrasse, men her er cafésæt er en god start! Disse sæt fylder stort set ingenting og giver alligevel et par siddepladser til dig og dine gæster.

Gå på opdagelse i sortimentet her på siden, og se vores mange forskellige cafésæt og caféborde online. Vi har både cafésæt i træ, metal, plast, nonwood og flet, der skaber en hyggelig og afslappet stemning udendørs. Se også vores øvrige havemøbler og andre produkter til haveliv.

Køb cafémøbler og cafésæt her på føtex.dk

Har du forelsket dig i et af vores enkle men smukke cafésæt her på siden? Det kan vi godt forstå, for et cafésæt med cafébord og caféstole fylder nemlig minimalt, men bidrager til at skabe en lille, hyggelig oase, hvor du kan slappe af med venner og familie. Gå sommeren i møde med stil og nyd mange gode stunder på terrassen eller altanen med dem, du har kær, med et af vores cafésæt.

Selv med få midler kan du gøre haven til et rart sted at være for både store og små. Til børnene kan du blandt andet lade dig inspirere af vores legetøj til udendørs leg – herunder legehuse og legetårne samt sandkasser og sandlegetøj.

På føtex.dk får du hurtig levering og og 30 dages returret, så du trygt kan foretage din bestilling hos os og se frem til at slænge dig ved dit nye cafésæt til haven.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cafésæt