Cafésæt

Cafésæt består typisk af et bord med to stole og passer på en lille terrasse eller en altan, så du kan sidde og nyde solen. Se hele udvalget af cafésæt her.

Cafésæt - det lille havemøbelsæt

Har du en have, en altan eller en terrasse, der godt kunne trænge til nye møbler? Et cafésæt med cafébord og caféstole fylder minimalt og bidrager til at skabe en lille, hyggelig oase, hvor du kan slappe af med venner og familie i det gode vejr. 
 

Når pladsen er trang, er et cafésæt perfekt

Er der ikke meget plads i haven, på terrassen eller på altanen, så kan det godt være svært at indrette, så udemiljøet bliver hyggeligt. Et cafésæt er en god start, for det fylder stort set ingenting og giver alligevel et par siddepladser til dig og dine gæster. Gå på opdagelse i sortimentet, og se vores mange forskellige cafésæt og caféborde online her på siden. Vi har både cafésæt i træ, metal, plast, nonwood og flet, der skaber en hyggelig og afslappet stemning udendørs.

Se også vores øvrige havemøbler og andre produkter til haveliv. Selv med få midler kan du gøre haven til et rart sted at være for både store og små, og til børnene kan du blandt andet lade dig inspirere af vores legetøj til udendørs leg – herunder legehuse og legetårne samt sandkasser og sandlegetøj.
 

Køb dit nye cafésæt online hos føtex.dk

Har du forelsket dig i et af vores enkle men smukke cafésæt her på siden? Det kan vi godt forstå, for vi nyder selv mange gode stunder med dem, vi har kært, siddende ved vores cafésæt på terrassen eller på altanen i sommermånederne. Skal du også hygge dig med familie og venner i haven til sommer? Så køb et cafésæt med caféborde og caféstole online hos føtex.dk, og gå sommeren i møde med stil. 

Vi leverer hurtigt og med gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Du skal derfor ikke selv røre en finger, før dit nye cafésæt lander hjemme hos dig. Læg blot dit ønskede cafésæt i kurven, klik dig videre til betaling, og gennemfør din ordre. Så pakker vi den sikkert og hurtigt, hvorefter vi sender din bestilling afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Imens kan du blot læne dig trygt tilbage og glæde dig til at slænge dig ved dit nye cafésæt i haven.

Har du brug for hjælp til bestilling af cafésæt? Så kontakt kundeservice på mail eller telefon. Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig med svar på både små og store spørgsmål, og du er således i gode hænder, når du handler online på føtex.dk. Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at sende dit nye cafésæt afsted til dig!