Caféborde

Et cafébord kan give dig muligheden for at nyde din kaffe eller din morgenmad i solen. På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige modeller. Se det store udvalg lige herunder.

Cafébord – stor hygge på lille plads

Der er ikke noget bedre end en god kop kaffe eller et køligt glas hvidvin i solen. Og med et cafébord behøver du ikke at have en have eller en terrasse for at få plads til det. Skab hygge og bedre udnyttelse af din altan med et cafébord i en hyggekrog, hvor du kan spise og drikke eller bare slappe af. 
 

Tre grunde til at vælge et cafébord

  • Det fylder ikke ret meget at have stående
  • Det giver din altan et hyggeligt udtryk
  • Det er nemt at flytte rundt på efter solen

Med et cafébord og to havestole er der rig mulighed for hygge på altanen. Du kan også vælge at pynte med potter og krukker med blomster eller krydderurter for at skabe ekstra hygge. Selv på en lille altan kan du danne rammerne for mange hyggelige stunder med vennerne eller familien. Find alt det du skal bruge for at skabe det perfekte rum på din altan her på føtex.dk.
 

Find det rigtige cafébord

Det afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har på altanen, når du skal vælge det helt rigtige cafébord, men der er også mulighed for at overveje, hvilke muligheder du gerne vil have for at udnytte bordet, når der er gæster.

  • Firkantet cafébord: Vælger du en firkantet model, har du både muligheden for at stille det i et hjørne, hvis ikke det skal fylde for meget, men også for at rykke det ud og stille det sammen med et ekstra bord, hvis der bliver brug for mere plads.
  • Rundt cafébord: Et rundt cafébord er hyggeligt, hvis du vi have muligheden for at sidde 3-4 mennesker omkring det, og alle kan se hinanden i øjnene og nå det, der står på bordet.

Se udvalget herover og bestil i dag! Fri fragt ved køb over 1.000 kr.