Granit haveborde

Du kan vælge haveborde i granit i flere grå og sorte nuancer og i forskellige størrelser. Det er et solidt havebord til enhver terrasse. Se udvalget herunder.

Granit-havebord – solidt og stabilt

Intet kan vælte eller tippe et solidt granit-havebord. Granit er derudover et naturmateriale, der er nemt at vedligeholde. Find dit havebord af granit i udvalget herover, og få et havebord, du kan have glæde af i rigtig mange år.
 

Tre grunde til at købe et granit-havebord:

  • Stabilt og tippefast i al slags vejr
  • Nemt at vedligeholde og rengøre
  • Du får et naturmateriale 

Hverken kraftig blæst eller uheldig skubben til bordet kan rokke ved et solidt granit-havebord. Både vedligeholdelse og rengøring er nemt, og det naturlige granit holder sig smukt længe. 
 

Når du vælger et havebord i granit

Du kan med fordel overveje, hvordan du bruger dit havebord, hvor mange der bruger dit havebord, og hvorhenne du bruger dit havebord, når du skal vælge, hvilket du skal købe. Du kan matche enhver type havestole med et havebord i granit. De naturlige farver og det robuste materialer gør et granit-havebord tidløst.  

  • Hvordan bruger du dit havebord? Vælg størrelse på havebordet efter, hvad du primært bruger det til – spisning, gæster eller bare en kop kaffe i ny og næ. Bruger du dit havebord til flere ting, så vælg en fleksibel løsning med mulighed for udtræk. 
  • Hvor mange bruger det? Er det forskelligt, hvor mange personer, der skal sidde omkring dit havebord, er det en god idé at vælge en stor størrelse eller en model med udtræk. Husk, at det er stolene, der skal flyttes til og fra, ikke bordet. 
  • Hvor skal det stå? Et granit-havebord er ikke nemt at flytte rundt på medmindre det har hjul. Den høje vægt gør bordet mindre fleksibelt i forhold til omrokering. Overvej placering af bordet i forhold til både sol, skygge og vind. 

Find et stabilt og smukt havebord i granit på føtex.dk fra vores udvalg herover. Fri fragt ved køb over 1.000 kr.