Plastik haveborde

Et havebord i plast er helt sikkert både holdbart og praktisk til den store familie, der gerne vil være sikker på, at der er plads til alle. Se udvalget herunder.

Plastik-havebord – praktisk og holdbart

På føtex.dk har vi samlet de meste praktiske, holdbare og veldesignede haveborde i plast, så du kan få plads til hele familien, når der skal spises mad fra grillen til sommer. Kombiner bordet med et sæt gode havestole og eventuelt en havesofa, hvor I kan nyde en kop kaffe efter maden godt tilbagelænet. 
 

Tre grunde til at vælge et plast-havebord

  • Bordet er superlet at vedligeholde og rengøre
  • Det vejer ikke så meget og er derfor let at flytte
  • Bordene er utroligt holdbare trods den lette vægt

Vi er vilde med grill, og derfor er der næppe en have herhjemme i dag, der ikke har brug for et sæt havemøbler med plads til hele familien og de gæster, der måtte kigge forbi. Byd sommeren velkommen med en hyggelig spiseplads, der kan byde på skygge fra solen med en skøn parasol og ekstra varme med en terrassevarmer, der kan gøre de kølige aftener lidt lunere. 
 

Værd at vide, når du skal vælge havebord i plastik

Når du skal vælge det helt rigtige havebord til jeres terrasse eller have, så er det altid en god idé at kigge på hvad størrelsen.

  • Den lille model: Hvis I er en familie, der ynder at spise sammen og gerne vil have plads til et par gæster ind imellem. Bordet har let plads til seks og i en snæver vending kan der sidde otte.
  • Den mellemstore model: Til den lidt større familie, der godt kan lide at have plads til flere gæster, uden at skulle sidde alt for tæt. 
  • Den store model: Til jer, der aldrig vil mangle plads, når I samles om bordet og hellere vil have lidt for meget albuerum end at sidde lårene af hinanden.

Se udvalget herover, og bestil allerede i dag – masser af gode priser!