Runde haveborde

Med et rundt havebord er der lagt op til at alle kan tale med hinanden uden problemer. En hyggelig klassiker på terrassen, den store altan eller i haven under æbletræerne. Se udvalget af runde haveborde på føtex.dk.

Kom hinanden ved med et rundt havebord

Med et havebord, der er rundt, er der mulighed for, at alle gæsterne kan se hinanden i øjnene og tale med hinanden. På føtex.dk finder du et stort udvalg af haveborde i forskellige materialer, så du kan finde det, der passer ind i jeres have.
 

Tre grunde til at vælge et rundt havebord

  • Det giver mulighed for en meget bedre kontakt mellem gæsterne
  • Der er langt mere plads på bordet til forskellige former for mad
  • Det findes i mange forskellige materialer og størrelser efter behov
     

Et rundt havebord skaber hygge og lægger op til samtale og nærvær, idet alle, der sidder omkring bordet, kan se hinanden og tale sammen. Det er et bord, der er skønt at have på terrassen, hvis I nyder at invitere gæster til middag og hygge med grill og et glas frisk lemonade eller vin. 

Skab hygge på terrassen med bordet, men omgiv det også gerne med skønne blomster i krukker og duftende roser i bedene, og nyd hele sommeren udendørs.
 

Sådan vælger du det rette, runde havebord

Her hos os finder du et kæmpe udvalg af forskellige runde haveborde. Er du i tvivl om, hvilket du skal vælge, kan du f.eks. overveje størrelse og materiale.

  • Størrelse: Det store havebord er til den store have eller terrasse og til dig, der ofte inviterer mange gæster. Det lille havebord tager ikke så meget plads op og er perfekt til den lille familie.
  • Materiale: Vælg mellem flere forskellige materialer. Det er et spørgsmål om smag, holdbarhed og vedligeholdelse, hvilket materiale dit bord skal være af. F.eks. kræver et træbord mere vedligeholdelse end et bord af nonwood eller plastik, men måske synes du, at træbordet er smukkere.

Se det store online udvalg på føtex.dk herover, og bestil allerede i dag! Fri fragt ved køb over 1.000 kr.