Havemøbelovertræk

Et havemøbelovertræk er svaret på dine bønner, hvis du ønsker at få dine havemøbler til at holde længere. Med et overtræk er det muligt at beskytte møblerne mod vind og vejr. Find havemøbelovertræk til stort set alle tænkelige havemøbler her.

Havemøbelovertræk - en god investering

Lige meget om dine havemøbler er i træ, plast, stål eller et helt fjerde materiale, så bør du passe godt på dem. Det er her, at overtrækket kommer ind i billedet, da det forhindrer vind og vejr i at skade dine havemøbler.
 

Tre gode grunde til at købe et havemøbelovertræk:

  • Møblerne står mere sikkert
  • Møblerne bliver ikke våde
  • Mindre rengøringsbehov
     

Den altoverskyggende fordel ved et havemøbelovertræk er, at det beskytter dine havemøbler mod vind og vejr. Dermed undgår du, at dine møbler bliver våde eller flyver væk i stormvejr.

Gør du brug af et overtræk, kan du ligeledes glæde dig over, at møblerne ikke behøver lige så grundig rengøring og vedligeholdelse som ellers. Møblerne bliver nemlig ikke i lige så høj grad plaget af regnvand, nedfaldne blade osv. Ergo kan havemøbelovertrækket spare dig for meget tid og besvær i hverdagen.
 

Det rigtige overtræk til dine havemøbler

Da der findes rigtig mange havemøbelovertræk, skal du finde et overtræk, som passer til netop dine møbler. I vores sortiment finder du overtræk til komplette møbelsæt såvel som enkelte solvogne og hjørnesofaer.

Det vigtigste er, at overtrækket er stort nok, så dine møbler er optimalt beskyttet mod vind og vejr. Du kan finde alle oplysninger vedr. materialer og mål under de enkelte produkter. Her kan du også tjekke, om det ønskede overtræk er på lager i øjeblikket.

Du kan med fordel dobbelttjekke, hvor store dine møbler er, således at du kan sikre dig, at du ikke køber et forkert overtræk. Dog skal det nævnes, at du har mulighed for at returnere overtrækket, hvis det enten er for stort eller småt. De mest almindelige farver til overtræk består af sort, hvid og grå, hvor sort er den mest populære farve af disse.
 

Bestil et havemøbelovertræk på føtex.dk

Mangler du et nyt, praktisk overtræk til at beskytte dine havemøbler? Så afgiv en bestilling på det ønskede overtræk via føtex.dk, hvor du kan handle, når det passer dig. Der er rigtig mange muligheder.

Du har også mulighed for at shoppe parasoller og solvogne via vores webshop, hvis du mangler nyt udstyr til terrassen.