Havemøbler i durafit

Skal terrassen eller hyggekrogen i haven optimeres med nye møbler? Så skulle du overveje et af vores flotte og holdbare havmøbelsæt i durafit med plads til seks personer. Tjek vores aktuelle udvalg af de spændende havemøbler lige herunder.

Stort udvalg af havemøbelsæt i durafit/fibercement

Er du på jagt efter nye havemøbler, som skiller sig ud fra mængden, så skulle du tage et nærmere kig på vores spændende udvalg af durafit-havemøbelsæt. De er ganske enkelt i en klasse for sig – nemlig den allerbedste. Du har derfor meget at se frem til og glæde dig over. Investerer du i et sæt, får du et bord og seks tilhørende stole i et moderne og tidløst design, som ud over at være smukke og praktisk-funktionelle også er dejligt komfortable.
 

Tre grunde til at vælge et havemøbelsæt i durafit

  • Fås i et væld af modeller, design og farver
  • Du får en næsten vedligeholdelsesfri bordplade i durafit/fibercement
  • Fremstillet af robuste materialer, som tåler det danske klima og vejr

Havemøbler er ikke bare havemøbler. Der kan være utrolig stor forskel på kvaliteten, både i forhold til design, materialer og forarbejdning. Vælger du et af de sæt, som du find her i shoppen, er du garanteret noget af det allerbedste på markedet. Der er derfor tal om en langtidsinvestering, hvor du kan se frem til at sidde godt og komfortabelt mange sæsoner fremadrettet. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket af vores fantastiske havemøbelsæt, der fremover skal gøre dit udemiljø både smukt, praktisk og funktionelt? Det er fuldt forståeligt, for der er rigtigt meget lækkert at vælge mellem. 

Fælles for alle vores havemøbelsæt i durafit er en særdeles god holdbarhed. Det er bordpladerne, der er fremstillet af den stærke og yderst solide fibercement, som er en blanding af cement, kvartssand, vand, stenpulver og forstærket med polyester-harpiks og polyskum. 

Såvel stellet på bordene som på stolene er fremstillet af f.eks. aluminium eller stål. Nogle af stolene fås inkl. hynder, men det er ikke alle. Skulle du ønske at optimere dine nye stole med hynder for optimal siddekomfort, så har vi naturligvis også dem.

Hvis du vil have de bedste forudsætninger for at få havemøbler, som dækker præcist dit behov, kan du under ”beskrivelse” og ”specifikationer” få nyttige informationer om de forskellige sæt. Sæt dig godt til rette, og gå på opdagelse, så finder du sikkert dine nye havemøbler.
 

Køb dit nye havemøbelsæt i durafit på føtex.dk

Når du har truffet dit valg, bestiller du dit nye havemøbelsæt online på føtex.dk. Handler du for over 1.000 kr., sørger vi for gratis levering hjem på din adresse.

Du har 30 dages returret på møblerne.