Havemøbler i granit

Vil du gerne have et både naturligt og moderne design til haven, som gerne må fremstå lidt råt, så skulle du tage et kig på nogle af vores fantastiske havemøbelsæt i granit. Du kan tjekke vores spændende udvalg lige herunder.

Havemøbelsæt i granit – smukt og holdbart

Skal terrassen opdateres med nogle flotte havemøbler, så der er plads til at hygge med familie og venner, når de kigger forbi? Så skulle du måske overveje, om det ikke skal være et af vores helt fantastiske havemøbelsæt i granit, der skal sørge for bord- og siddeplads? De er noget helt specielt, og det skyldes den unikke kombination af stel i stål, aluminium osv. og den utroligt smukke bordplade i granit. Det virker på én gang både knivskarpt og tidløst og råt og naturligt.
 

Tre grunde til at vælge et havemøbelsæt i granit

  • Findes i flere udformninger, design, materialer og farver
  • Vælg mellem sæt bestående af et bord med granitplade med enten fire, seks eller otte stole
  • Sættet kan tåle at stå udendørs året rundt – det anbefales dog at beskytte dem mod voldsomt vejr med et praktisk havemøbelovertræk
     

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Selv om havemøbler ofte forbindes med sommer og sol, vælger stadigt flere at bruge terrassen eller solstuen uden for sæsonen. Gør du også det, er du helt sikkert kommet til det helt rette sted, hvis dine havemøbler skal kunne klare alle årstider udendørs.

Vælger du et af vores dejlige havemøbelsæt i granit, kan du trygt og roligt lade det stå ude, også når kalenderen står på februar eller oktober. Granit er et stærkt, holdbart og naturligt materiale, der er modstandsdygtigt over for blandt andet frostgrader, og det kan derfor nemt klare at stå ude året rundt.

Det er dog nødvendigt med lidt regelmæssig vedligeholdelse, for at granitten skal bibeholde sit smukke udseende og sin holdbarhed. Det kan du gøre ved at behandle den med stenolie eller granitolie. Den beskytter granitten mod alger og fedt og snavs, så den holder sig flot længst muligt.

Uanset, hvor god siddekomforten er, er det en god idé at optimere den med nogle flotte og lækre hynder. Dem finder du også her i shoppen.
 

Køb dit nye havemøbelsæt i granit på føtex.dk

Har du set dig om og fundet frem til dine favoritter? Så bestiller du dem nemt og hurtigt på føtex.dk. Når du handler for mere end 1.000 kr., får du gratis levering direkte hjem på din adresse. Skulle du i stedet ønske selv at hente dit havemøbelsæt i et af vores varehuse, er det naturligvis også muligt.

Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.