Nonwood vedligeholdelsesfrie havemøbler

Når du vælger noonwood havemøbler fra vores spændende sortiment, er du garanteret fuld valuta for dine penge. Tjek vores store udvalg herunder af havemøbler, der både er lækre og nemme at vedligeholde.

Smukke og funktionelle vedligeholdelsesfri nonwood havemøbler

Har du været nødsaget til at kassere flere af dine havemøbler, fordi de var angrebet af råd og alger, og er du nu på udkig efter nogle nye? Der er ingen tvivl om, at uanset hvor smukke træmøbler til haven er, så kan du meget nemt rende ind i problemer og få store udfordringer med dem, når du bor i et klima, som det danske. Det er der heldigvis en løsning for – nemlig havemøbler i nonwood.

Du får haveborde og havestole i et særdeles godt materiale, hvor du kan glæde dig over det naturlige træs fantastiske udtryk og kunstmaterialets eminente holdbarhed.
 

Tre grunde til at vælge nonwood havemøbler i trælook

  • Fås i mange forskellige udformninger, design og farver
  • De ligner til forveksling ægte træ, men er yderst vedligeholdelsesvenlige og vejrbestandige
  • Kan anvendes udendørs året rundt

Havemøbler i træ bliver udsat for vind og vejr og kan have svært ved at fremstå pæne ret længe uden masser af vedligeholdelse. Det kan være både tidskrævende og dyrt, hvis der skal fjernes mug, alger og råd, imprægneres og males. 

Det undgår du med nonwood havemøbler, som måske nok ligner ægte træmøbler, men som faktisk er fremstillet i nonwood, som er et robust kunstmateriale.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket af vores nonwood havemøbelsæt du skal vælge? Inden du beslutter dig, er det en god idé at sætte dig godt til rette og stille og roligt afdække dine behov. Skriv ønsker og krav til møblerne ned på et stykke papir, og hav det så liggende ved siden af din pc, når du kigger dig om i vores online sortiment.

Bord og stole: Hvilken udformning, design, størrelse/mål og farve skal det/de have? Skal der eventuelt optimeres med en flot og praktisk parasol? Eller hvad for eksempel med en smart terrassevarmer til de småkølige sommeraftener?

Siddekomfort: Tjek både højden på bordet og højden, dybden og bredden på stolene under ”beskrivelse” og ”specifikationer”. Kan stoleryggene justeres, og skal der måske suppleres med behagelige hynder for optimal siddekomfort?
 

Køb dine nye nonwood havemøbler på føtex.dk

Har du kigget dig godt omkring og fundet frem til de havemøbler, som fremover skal stå i haven? Så bestiller du dem online på føtex.dk. Det tager kun et par minutter. Herefter sørger vi for, at de bliver leveret hjem til dig. Køber du for over 1.000 kr. hos føtex.dk, er fragten gratis.

Du har naturligvis 30 dages returret.