Havemøbler i træ

Med et havemøbelsæt i lækkert træ har du et sted, hvor du kan sidde og nyde hyggelige stunder og spise dine måltider i sommerhalvåret, når vejret viser sig fra sin gode side. Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af havemøbelsæt i træ – gå på jagt efter det rette sæt til dine behov herunder.

Havemøbler i træ til små og store haver

Med flotte havemøbler i træ kan du spise alle dine måltider udenfor og har et sted, hvor du kan byde gæster på en kølig og læskende drink.
 

Fordele ved havemøbler i træ:

  • Havebord og -stole passer sammen
  • Nemt at vedligeholde
  • Mange typer – fås til både store og små haver

Når du køber et havemøbelsæt, er den største fordel, at havebordet og stolene matcher hinanden. Det giver et langt smukkere og mere ensartet udtryk i din have. Derudover er der den store fordel, at alle havemøblerne er skabt til at stå ude en stor del af året. Dermed kommer der ikke til at være så meget vedligeholdelse.

Lige meget om du har en stor eller lille have, eller måske slet ikke har en have, kan du have glæde af et havemøbelsæt. De kommer nemlig i en række forskellige størrelser. Har du derfor kun en lille altan, vil der også være et sæt, der passer dertil. Har du derimod en stor terrasse, kan du finde sæt med plads til op til otte personer.
 

Det skal du tænke over, inden du køber et havemøbelsæt

Der er en række detaljer, som du bør være opmærksom på, når du køber et havemøbelsæt. Nogle af de vigtigste er:

  • Hvor nemt skal det være at flytte på? Nogle borde og stole er tunge, andre ikke. Gør op med dig selv, hvor ofte du har brug for at rykke på dit havemøbelsæt.
  • Hvor mange skal der være plads til? Har du ofte gæster, eller er du mest bare dig? Når du vælger havemøbel-sæt, er det vigtigt, at der er plads til alle.
  • Skal det være muligt at indstille stolene? Nogle stole kan indstilles, så du også kan bruge dem som solstole. Andre kan ikke.
     

Nemt at finde det rette havemøbel-sæt med vores udvalg

Her på føtex.dk kan du finde havemøbelsæt i en lang række forskellige materialer. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, der passer til din stil. Du kan for eksempel vælge mellem sæt i træ og metal. Så tænk dig grundigt om, inden du vælger.

Sættet er perfekt at have stående ved siden af grillen, så du hurtigt kan servere maden for din familie og dine venner.

Rul op på siden og find nemt det havemøbelsæt, der passer lige netop til din have eller terrasse.