Havemøbelsæt

Invester i et smart havemøbelsæt, hvor der medfølger bord og stole i samme flotte design til hyggelige stunder i haven. På føtex.dk forhandler vi både store og små havemøbelsæt med plads til alt fra 4 til 10 personer. Gå på opdagelse her på siden og bestil dit favorit havesæt i dag.

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Opgradér haven med et smart havemøbelsæt

Trænger terrassen, haven eller udestuen til en opgradering, så bør du gå på udkig efter nye havemøbler i vores udvalg. Et havemøbelsæt er den helt rette løsning for dig, som sætter pris på en moderne og gennemført indretning.

Derfor skal du købe et havemøbelsæt på føtex.dk

  • Skab en rød tråd i indretningen af jeres uderum

  • Skab en hyggelig atmosfære og få mere ud af haven

Er det vigtigt for dig, at der er en rød tråd gennem din indretning, kan du med fordel købe et havemøbelsæt, hvor både havebord og havestole passer sammen. Om du er mest til det rustikke, rå eller romantiske look, så finder du et passende møbelsæt til haven i vores store sortiment.
 

Køb havemøbelsæt i forskellige materialer på føtex.dk

Skal du have maksimal glæde af din have, så skal du investere i det helt rigtige havemøbelsæt for dig. På føtex.dk finder du havesæt i mange forskellige materialer, så du med garanti kan finde et sæt havemøbler som passer til resten af din indretning. Vores sortiment består blandt andet af:

De mest anvendte materialer til havemøbelsæt er træ og plast. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og læs mere om de forskellige materialer og deres fordele på de pågældende sider.
 

Vælg havemøbelsæt efter størrelse og antal personer

På føtex.dk har du rig mulighed for at finde et flot havemøbelsæt i vores store sortiment. Vi har både små cafésæt til 2 personer og havemøbelsæt til 4 personer, men også større sæt som havemøbelsæt med plads til 6 og møbelsæt til 8 personer, som særligt egner sig til større familier og kollektiver. Filtrer efter antal personer som dit havesæt skal 'passe til' i filtret her på siden, eller gå ind på vores forskellige undersider, så du slipper for at få vist havemøbelsæt, som enten er for store eller små til dine behov.

Bestiller du dit havemøbelsæt på føtex.dk i dag, så sørger vi for hurtig levering. Du kan dermed snart tage dit nye, flotte havesæt i brug. Du kan også finde yderligere inspiration til haven med vores store udvalg af bl.a. cafésætloungesæthaveborde og -stole.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havemøbelsæt