Havemøbelsæt

Invester i et smart havemøbelsæt, hvor der medfølger bord og stole i samme flotte design til hyggelige stunder i haven. På føtex.dk forhandler vi både store og små havemøbelsæt med plads til alt fra 4 til 10 personer. 

Havemøbelsæt til terrassen, haven eller udestuen

Trænger terrassen, haven eller udestuen til en opgradering, så bør du gå på udkig efter nye havemøbler i vores udvalg. Et havemøbelsæt er den rigtige løsning for dig, hvis du sætter pris på, at din indretning er moderne og ikke mindst ensartet.
 

Tre gode grunde til at købe et havemøbelsæt

  • Den røde tråd
  • Spar penge
  • Få mere ud af haven

Er det vigtigt for dig, at der er en rød tråd gennem din indretning, kan du med fordel købe et havemøbelsæt, hvor både havebord og havestole passer sammen. Om du er mest til det rustikke, rå eller romantiske look, så finder du et passende møbelsæt til haven i vores sortiment.

I vores sortiment af møbelsæt til haven finder du: 

Der er gode muligheder for at spare penge ved at købe et komplet havemøbelsæt i stedet for at købe bord og stole hver for sig. Du kan evt. regne på, hvad der bedst kan betale sig for dig. Sommertid er lig med havetid. Skal du have maksimal glæde af din have, så skal du købe et passende havemøbelsæt, som du kan sætte dig ved efter en lang arbejdsdag.
 

Find et flot og vedligeholdelseslet havemøbelsæt

På føtex.dk mener vi, at alle skal have råd til at købe havemøbler, hvorfor vi forhandler havemøbler, herunder havemøbelsæt, til priser, hvor alle kan være med. Du har dermed rig mulighed for at finde et flot, billigt og vedligeholdelseslet havemøbelsæt i vores store sortiment. De mindste havemøbelsæt med plads til 2 eller møbelsæt til 4 personer egner sig til enlige, par og mindre familier, mens de større havemøbelsæt med plads til 6, møbelsæt til 8 personer og 10 personer egner sig til større familier og kollektiver. 

Når du køber et sæt, medfølger der altid et bord og xx antal stole. Du kan tilpasse udvalget efter antal stole, så du slipper for at få vist havemøbelsæt, som enten er for store eller små til dine behov. Du kan angive dine ønsker til materiale, brand, farve og lagerstatus i vores filtrering. De mest anvendte materialer til disse møbelsæt består af træ og plast.
 

Bestil et havemøbelsæt på føtex.dk

Bestiller du dit havemøbelsæt via vores webshop i dag, så sørger vi for at levere det til dig inden længe. Du kan dermed snart tage dit nye, flotte møbelsæt i brug. Husk at vi foruden havemøbelsæt også forhandler loungesæt, havebordecafésæt og meget mere til bolig og have.