Markedsparasoller

En markedsparasol er med sit trendy design og praktiske udformning optimal til solrige timer på terrassen eller altanen. Vælg med eller uden kip i firkantet eller rund facon i udvalget herunder. 

Skønne markedsparasoller udenfor

En dejlig markedsparasol samler visuelt bord og stole eller sofasættet på terrassen og skaber skygge over liggestolene. Nyd sommeren uden solens farlige stråler, og forlæng aftenen ved havebordet. Den vandafvisende dug med stang i metal, plastik eller træ holder sig pæn længe og sætter et luksuriøst præg på udendørsmøblerne.
 

Tre gode grunde til at købe en markedsparasol:

  • Den er ekstra stor og effektiv mod solen
  • Fås med og uden kip til den sene aftensol
  • Nem at slå op og ned trods den store størrelse
     

Med snoretræk eller håndtag er markedsparasoller nemme at slå op og ned i både store og mindre modeller. Til den skrå aftensol, kan du vælge en med kip, og den store firkantede eller runde dug skærmer effektivt mod solen i timevis. 
 

Hvordan vælger du din nye markedsparasol?

Forskellige detaljer gør en forskel, når du skal vælge mellem de mange parasoller. Tænk på monteringen, størrelsen og farven.

  • Montering i parasolfod eller med jordspyd kan være relevant at overveje i valget af parasol. Et jordspyd kan være mindre stabilt og egner sig derfor ofte bedre til en let parasol. Markedsparasoller af kunststof med plastikstang er den letteste type parasoller i udvalget. 
  • Størrelse på parasollen handler om, hvor den skal bruges. Den lille altan eller terrasse kan nøjes med en mindre model, mens det store havebord eller sofasæt bør have en markedsparasol, der kan dække hele området. Vær opmærksom på, at vinden nemmere tager fat i en stor parasol, så vælg ikke større størrelse end nødvendigt. 
  • Farven på parasollen betyder noget for lysindfald. De lyse modeller er velegnede til solafskærmning, hvor kun UV-strålingen skal udelukkes, mens de mørke modeller er velegnede til områder, hvor både lys og UV-stråling ønskes reduceret. En farvet parasol kan være den gyldne middelvej i forhold til at udelukke lys og UV-stråler. 

Find den helt rigtige markedsparasol til din have eller altan herover på føtex.dk.