Parasoller

En parasol i haven skærmer effektivt af for solen, så du kan læse, hvile og spise uden at blive generet af solens stråler. Se vores udvalg online på føtex.dk.

Parasoller - Vælg rette parasol til altanen eller terrassen

Selvom den danske sommer ikke altid er så solrig, som man kunne ønske sig, så vil en parasol kunne gøre stor nytte i ethvert hjem. Parasollen er særlig uundværlig i husstande med børn, idet mindre børn er ekstra udsatte for uv-stråling og derfor skal beskyttes ekstra godt.
 

Tre grunde til at købe en parasol

  • Din redning i middagsheden
  • Undgå at blive solskoldet
  • Praktisk til middagsselskaber
     

De fleste danskere længes efter sol og varme, men når sommeren endelig rammer det danske land, kan det godt blive så varmt og uudholdeligt, at man er nødt til at søge skygge. I den forbindelse vil det være en fordel, hvis man råder over en parasol, så man kan blive kølet ned. Om du er meget modtagelig for sol eller ej, så vil du blive glad for en parasol, da parasollen giver dig og din hud en tiltrængt pause fra solens stråler. Sommerfrokoster i godt selskab slår aldrig fejl, med mindre der er så varmt, at man ikke kan nyde det til fulde. Der findes heldigvis en simpel løsning på denne udfordring; i form af en parasol.
 

Find den helt rigtige parasol i vores sortiment

En parasol er ikke bare en parasol. Der findes mange forskellige typer af parasoller, hvor strandparasoller og hængeparasoller er eftertragtede typer. Der findes dog også helt klassiske parasoller med dertilhørende parasolfødder. Leder du med lys og lygte efter en stor og stabil parasol, så skal du gå efter en hængeparasol med en tung og robust parasolfod. Du kan med fordel undersøge, om parasolfoden følger med i prisen, eller om den skal købes ved siden af.

Hvor stor en parasol du har brug for, afhænger mest af alt af hvor mange personer, der bor i din husstand. Repræsenterer du en større familie, bør du gå efter en stor parasol med en diameter på 350-400 cm. Så er der i hvert fald mulighed for, at hele familien kan søge skygge på samme tid. Enlige og par kan som regel nøjes med en mindre parasol med en diameter på 180-300 cm.

Foruden størrelsen på parasollen skal du også forsøge at finde en parasol, som stilmæssigt matcher dine havemøbler og havehynder, så din terrasse får det ønskede look.
 

Shop parasoller på føtex.dk

Det er her på føtex.dk, at du kan gøre den bedste handel på parasoller i slidstærke materialer og flotte farver. Du kan sortere de mange parasoller efter pris, farve og mærke, hvis du er bevidst om, hvordan din ideelle parasol skal se ud. Har du udset dig en parasol, som bliver leveret uden parasolfod, så skal du udforske vores udvalg af parasolfødder.