Solvogne

Med en solvogn kan du få 100% ud af din afslapningstid i solen. Også når solen ind i mellem gemmer sig mellem skyerne kan du nyde den friske luft i haven, eventuelt med et tæppe og en god bog. Se vores udvalg af solvogne her.

Solseng – uundværlig i sommerperioden

I dag findes der en verden af forskellige udendørsmøbler, men er der ét møbel, som man ikke kan undvære om sommeren, så er det solsengen. Med en solvogn kan du nemlig stresse helt af og glemme alle dine bekymringer for en stund.
 

Tre gode grunde til at købe solsenge på føtex.dk

  • Stort udvalg af fleksible solsenge
  • Lave priser
  • Massevis af gode priser
     

På føtex.dk finder du altid et bredt udvalg af solvogne, som let kan reguleres og flyttes efter behov. Foruden en verden af solvogne kan vi også byde på mange moderne solsenge, som er udstyret med ben i stedet for hjul. Alt dette kan du købe online - via vores sikre webshop. Ønsker du ikke at bruge en formue på nye solvogne til haven? Så kan du glæde dig over, at vores priser befinder sig på et overkommeligt niveau. Du kan evt. tilpasse vores udvalg efter pris, hvis du leder efter en billig solvogn til haven. På føtex.dk forkæler vi dig med et stort udvalg.
 

Valg af solvogne til hjemmet eller sommerhuset

Om du leder efter nye solvogne til dit hjem eller sommerhus, så bør du prioritere faktorer som kvalitet og komfort højt. En solvogn skal nemlig ikke kun have en lang levetid, men også være behagelig at sidde og ligge i. En dårlig solvogn kan forårsage ømhed, smerter og store frustrationer, hvorfor man aldrig bør gå på kompromis med komforten, når man leder efter nye solvogne til hjemmet eller sommerhuset. Det er en smagssag, om man er mest til solvogne i træ, plastik eller et helt tredje materiale, hvorfor du med god samvittighed kan vælge den type solvogn, som tiltaler dig mest. Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er mere krævende at vedligeholde træmøbler end plastikmøbler.
 

Bestil nye solvogne på føtex.dk

Spark sommeren i gang i haven med moderne solvogne fra føtex.dk, hvor du kan handle døgnet rundt. Uanset om det er en solvogn på hjul eller en solseng på ben, som du er på jagt efter, så kan vi hjælpe dig, da vi forhandler begge dele. Foretrækker du at ligge i skyggen, når solen står højt på himlen, og varmen er mere eller mindre uudholdelig? I så fald bør du investere i en parasol eller en markise. Fri fragt ved køb over 1.000 kr.