Solsenge & solvogne

Solseng, solvogn eller liggestol - kært barn har mange navne. Med en lækker solseng kan du få 100% ud af din afslapningstid i solen. Også når solen ind i mellem gemmer sig bag skyerne, kan du nyde den friske sommerluft i haven med et tæppe og en god bog på solvognen. Find din favorit blandt vores udvalg af liggestole her på siden.

En solseng er uundværlig i sommerperioden

I dag findes der en verden af forskellige havemøbler, men er der ét møbel, som man ikke kan undvære om sommeren, så er det solsengen. Med en solvogn kan du nemlig stresse helt af og glemme alle dine bekymringer for en stund.

På føtex.dk finder du altid et bredt udvalg af lækre solvogne, som let kan reguleres og flyttes efter behov. Foruden en verden af solvogne kan vi også byde på mange moderne solsenge, som er udstyret med ben i stedet for hjul.

Det skal du overveje, når du vil investere i en solvogn

Om du leder efter nye solvogne til dit have derhjemme eller dit sommerhus, så bør du prioritere faktorer som kvalitet og komfort højt. En solvogn skal nemlig ikke kun have en lang levetid, men også være behagelig at sidde og ligge i. En dårlig solvogn kan forårsage ømhed, smerter og store frustrationer, hvorfor man aldrig bør gå på kompromis med komforten.

Det er en smagssag, om man er mest til solvogne i træ, plastik eller et helt tredje materiale, hvorfor du med god samvittighed kan vælge den type solvogn, som tiltaler dig mest. Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er mere krævende at vedligeholde træmøbler end plastikmøbler.

Find solvogne, solsenge og liggestole på føtex.dk

På føtex.dk finder du solsenge, solvogne og liggestile i flere forskellige materialer. Uanset om det er en solvogn på hjul eller en solseng på ben, som du er på jagt efter, så kan vi også hjælpe dig, da vi forhandler begge dele. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og spark sommeren i gang med en moderne solvogn, solseng eller liggestol fra føtex.dk. Foretrækker du at slappe af i skyggen, når varmen er for uudholdelig? Så bør du også investere i en af vores smarte parasoller eller markiser.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til solsenge