Hyndebokse

Med en hyndeboks i haven kan du hurtigt pakke hynderne væk, når det bliver dårligt vejr, eller du går ind for natten. I boksen er hynderne beskyttet mod regn, vind og solens stråler, der kan blege dem.

Hyndeboks er nem og praktisk opbevaring

En hyndeboks giver dig et sted, hvor du hurtigt og nemt kan lægge dine hynder væk. Dermed får dine hynder en længere levetid, når de ikke bliver udsat for vejrets luner, når du ikke bruger dem. 
 

Tre fordele ved hyndebokse:

  • Praktiske og nemme at tilgå
  • Kan holde til vind og vejr
  • Beskytter dine hynder, så de er klar til brug, når det bliver godt vejr

Hyndebokse har typisk et låg i toppen, der nemt kan åbnes. Dermed kan du hurtigt og nemt tage hynderne op og lægge dem i igen. Boksene er skabt til at stå uden for. Dermed kan de holde hynderne tørre, når det regner.
 

Det skal du tænke over, inden du køber hyndeboks

Har du besluttet dig for at købe en hyndeboks, er der en række elementer, som du bør være opmærksom på. Det er:

  • Hvor meget vedligeholdelse kræver boksen? Nogle bokse kræver stort set ingen vedligeholdelse, mens andre kan kræve mere, for eksempel hvis de er fremstillet i træ.
  • Hvor skal boksen stå? Nogle bokse har bedst af at stå under et halvtag, mens andre godt kan stå direkte udsat for elementerne. Generelt er det dog altid en god ide, at du sætter din hyndeboks under et halvtag; det giver den en længere levetid. 
  • Hvor nem er boksen at rengøre? Nogle bokse kan bare rengøres med vand og sæbe, mens andre kræver andre former for rengøring. Sæt dig ind i det, inden du køber en.
  • Hvor nem er hyndeboksen at flytte på? En hyndeboks i plastik er langt nemmere at flytte på end en hyndeboks i træ. Flytter du ofte rundt på møblerne i din have, er det værd at vælge en lettere model.
     

Vælg en hyndeboks, der passer til din stil

Hyndebokse kan se meget forskellige ud. Det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvilken stil der vil passe ind i din have. Det er med til at gøre, at din have kommer til at se langt bedre ud, når der er en rød tråd imellem de møbler, du har i den.

Det kan for eksempel være en god ide, at du ser på dine havemøbler, når du vælger hyndeboks. Selvom du måske ikke kan finde en i helt de samme farver eller materialer, kan du med vores store udvalg komme langt.

Rul op på siden, og find og bestil den hyndeboks, der passer til din have og dine behov.