Frø til haven

Holder du af at nusse om blomster og planter i haven, eller kunne du godt tænke dig at begynde på det? Her på siden finder du alt i frø – og vi mener vitterligt alt. Vi har både blomsterfrø, græsfrø, krydderurtefrø og grøntsagsfrø.

Kategorier

Stort udvalg af frø online til skarpe priser

Hos føtex.dk finder du frø til både blomster og diverse spiselige planter og krydderurter. Det er en sand fornøjelse at dyrke sit eget og se, hvordan planter og blomster løbende udvikler sig, og det er god læring for både børn og voksne at være med i haven og at se, hvordan nyt planteliv bliver til. Vi har mange forskellige frø til haven, så du, uanset om du er nybegynder eller garvet haveejer, kan kaste dig ud i lige det projekt med frø, som du har lyst til nu og her.
 

Gode grunde til at købe frø hos føtex.dk

  • Adgang til mange forskellige frø til både blomster og planter
  • Mulighed for at blive helt eller delvist selvforsynende med grøntsager fra haven
  • Skarpe priser på frø og altid et højt serviceniveau
     

Kom godt i gang med at plante frø i egen have

De fleste blomster og planter skal passes og plejes regelmæssigt for at have de bedste betingelser for at gro sig smukke, store og stærke. Derfor er havearbejde ikke for alle og enhver. De fleste har dog glæde af simple planter, eksempelvis krydderurter, der også nemt kan vokse indendørs i vindueskarmen, og får du derefter lyst til at kaste dig ud i noget vildere, står de forskellige frø online her på siden blot i kø for at komme hjem og blive sået i din have. Vi har frø for enhver smag til både nybegynderen og til dig, der er vant til at plante i haven.

Det kræver lidt tålmodighed, før frøene spirer, men resultatet er ganske enkelt ikke til at stå for, og du vil uden tvivl blive meget stolt over de mange blomster og planter, som du selv har skabt i din egen have. Som sagt kræver det pasning og pleje og dermed tid og overskud at værne om sin have, men start i det små, og se, om ikke du bliver bidt af at så og høste. Måske du i virkeligheden har grønnere fingre, end du går og tror?
 

Køb frø til haven online hos føtex.dk

Hos føtex.dk finder du alt i frø, som du nemt kan bestille hjem til din have med det samme, så du straks kan komme i gang med at så. Find dine ønskede frø her, og læg din bestilling i dag.