Udforsk grolys og minivæksthuse

Nogle gange har dine spirer brug for ekstra hjælp til at vokse. Med grolys og væksthuse kan du sørge for, at dine dyrkede planter får den rette mængde lys og optimale temperaturforhold til at vokse sig store og flotte. Se vores udvalg af vækstlys og minivæksthuse herunder. 

Grolys: Et nyttigt supplement til dagslys 

Som du nok ved, er den rette mængde fotosyntese essentielt for, at dine planter kan vokse. Har du dog begrænsede muligheder for at få adgang til den naturlige kilde fra det almindelige dagslys, kan det være en god idé at anskaffe sig grolys eller vækstlys, som de også kaldes. Det hjælper dig også med at dyrke sunde planter og få et godt udbytte, uanset hvornår det er på året.

Grolys/vækstlys kommer i en lang række forskellige udgaver, hvor der er en betydelig forskel på både størrelse, og hvilket standardlys det lyser med. Dit valg af vækstlys afhænger mest af alt af dine behov i forhold til antal af dyrkede planter, og hvilke typer af planter du dyrker, samt hvilken lysopsætning du foretrækker. 

Find minivæksthuse til inde og ude 

Minivæksthuse er en anden praktisk og smart løsning, der kan give dine spirer en god start på væksten. På føtex.dk finder du både minivæksthuse, som du nemt kan have stående indenfor, samt væksttunneller, der er perfekte til urtehaven, og som du kan bruge til eksempelvis forspiring og til at beskytte mod insekter. 

Vores minivæksthuse fra blandt andet Elho er smarte og praktiske, og så passer de naturligvis til deres spirebakker. Minivæksthusene skaber en drivhuseffekt og holder samtidig skadedyr og insekter fra fadet. Og så beskytter det indbyggede UV-filter mod, at solens stråler brænder planten. Elhos væksthuse har desuden den fordel, at de har ventilationsregulering i toppen, så du kan få fuld kontrol over luftventilationen og temperaturen i væksthuset. Så bliver det ikke meget nemmere at sikre et godt udbytte.

Uanset om du har stiklinger, krydderurter, grøntsager eller anden beplantning, som du ønsker at skabe de optimale vækstbetingelser for, har vi sikkert det rette plantetilbehør til dine behov.