Grensakse & beskærersakse

En grensaks og en beskærersaks er et must til dig, der har en have med træer og buske. På føtex.dk fører vi et bredt udvalg af diverse havesakse, så du kan finde den rette model til dine behov. Gå på opdagelse og find din nye beskærersaks eller grensaks her på siden.

Find den rette grensaks eller beskærersaks her

Havearbejde kan være meget hårdt, men med stærke haveredskaber går det hele lidt nemmere. Derfor forhandler vi på føtex.dk en række stærke havesakse, som du kan bruge, når du skal klippe tykkere grene over. De fleste buske og din hæk kan du klare med hækkeklipperen, men når du gerne vil rydde haven for træernes grene eller beskære buskene for at skabe mere luft og liv, så har du brug for en grensaks eller en beskærersaks.

Sådan bruger du en grensaks og en beskæresaks

Forskellen på de to typer af, at grensaksen har et længere skaft og er til tykkere grene, hvor beskærersaksen er til de mindre grene, du lettere kan nå. Du kan med fordel investere i begge typer, så du både kan håndtere de tykke grene og de lidt mindre. Med en stor frodig have vil du med garanti få brugt dem begge flittigt.

Køb grensakse og beskærersakse på føtex.dk

Grensakse kommer i flere typer, herunder som en almindelig grensaks med skaft eller en med teleskopudtræk. Den ”almindelige” grensaks er født med et skaft på omkring en halv meter og med et stærkt næb for enden. Det er forskelligt, hvor tykke grene den kan klippe.

Grensakse med teleskopudtræk gør, at du kan forlænge den, så du kan nå højere op. Det kan være op til tre meter eller højere. Den almindelige type er ideel til klippeopgaver, der er i hovedhøjde, mens teleskop-grensaksene er et must, når du skal klippe i højere træer.

Uanset om du skal have en grensaks eller en beskærersaks, er det vigtigt at vælge en model med et veludformet håndtag, som ligger godt i hånden. Beskærersaksen er et godt supplement til grensaksen, da den er let at have med at gøre – den passer lige ind i hånden – og den kan klippe mindre grene over i et snuptag. Se vores spændende udvalg af havemaskiner og -redskaber og køb, når det passer dig.