Planteskovle

Når du skal plante alle dine grønne glæder ud i haven, er det vigtigt med en god planteskovl, så du både kan grave dybt og effektivt. På føtex.dk finder du et bredt katalog af stærke planteskovle, så arbejdet i haven bliver både lidt sjovere og lidt lettere.

Gør havearbejdet nemmere med en planteskovl

Et effektivt havearbejde kræver effektive haveredskaber, og på føtex.dk fører vi alt det, du har brug for til havearbejdet. Det kan være lige fra skovle og spader til grensakse og koste. Når det kommer til gravearbejdet med håndkraft, er en god planteskov alfa og omega, og du kan finde mange forskellige typer.

Fælles for gode planteskovle er især kvaliteten, for en planteskovl vil tit få en noget hårdhændet behandling. Et stærkt skæft giver dig gode muligheder for at grave dybt og præcis, mens det også skal ligge godt i hånden. Selve skæret skal have den rette udformning og være så hårdt, at det kan grave igennem alle de naturlige fænomener, der ligger i jorden, som græsrødder, ukrudt, grus og forskellige jordtyper.

Derfor skal du købe en planteskovl

Med en god planteskovl vil du være bedre udrustet til at grave i haven, som er en hård opgave, der stiller krav til muskler, udholdenhed og styrke. Nogle af fordelene er: 

  • Du kan bruge planteskovlen til at plante blomster, buske og træer

  • Du kan bruge planteskovlen til at udføre gravearbejde og fjerne ukrudt

Med den rette planteskovl vil du dermed få lettere ved at fjerne ukrudt i køkkenhaven, grave dybere rødder op eller plante det nye grønne liv.

Suppler dine haveredskaber med en planteskovl

En planteskovl er et godt supplement til andre graveredskaber, som skovle og spader, men den er unik, da den er så lille og beregnet til håndbrug. 

På føtex.dk fører vi et stort udvalg af planteskovle af høj kvalitet, så du kan få et lettere, mere overskueligt og effektivt havearbejde. Er du på udkig efter redskaber, der kan gøre havelivet nemmere og sjovere, fører vi på føtex.dk alt til hus og have, så du er dækket ind på alle fronter.