Cylinderklippere

En cylinder plæneklipper er for mange en lidt gammel version af en plæneklipper, men hvis du har en mindre have er den det oplagte valg! En cylinderklipper er nem at håndtere og så giver den dig et jævnt og flot resultat over hele plænen. Se udvalget her på siden.

Slå græsset nemt og hurtigt med en cylinderklipper

Med plæneklippere er det som med så meget andet. Det er ikke altid størrelsen, men i høj grad ”gørelsen”, som det kommer an på. Det er i høj grad tilfældet med den såkaldte cylinder-plæneklipper, som i folkemunde også går under den meget rammende betegnelse ”håndskubber”. Selv om der er tale om en manuel plæneklipper, er det et både praktisk, funktionelt og særdeles effektivt haveredskab. Specielt, hvis du har en mindre græsplæne, er den et godt valg med garanti for et godt resultat hver gang.

Derfor skal du vælge en cylinder-plæneklipper:

  • Nem at bruge og billig i drift – bruger hverken benzin, olie, el eller batterier

  • En støjsvag løsning ift. andre plæneklippere

  • Giver et ensartet og flot snit, der resulterer i en flot og harmonisk plæne

Herudover er der naturligvis den store fordel, at du får mulighed for at komme i form eller bibeholde den, som du allerede har. Hvorfor bruge store summer på kontingenter til træningscentre, når du kan træne lige uden for din dør og endda få masser af frisk luft samtidig?

Køb en smart håndskubber på føtex.dk

Når du beslutter dig for at købe en cylinder-plæneklipper, er der ikke så mange valg, der skal træffes. Der er nemlig ikke særlig stor forskel på de enkelte modeller. Det er dog absolut værd at vælge høj kvalitet fra et godt brand. Dem har vi heldigvis mange af her i shoppen, ligesom du kan vælge mellem modeller i flere forskellige prisklasser.

På føtex.dk har vi også et stort udvalg af f.eks. benzinplæneklippere og batteriplæneklippere, så tag et kig i vores sortiment, og få masser af praktiske informationer under ”beskrivelse” og ”specifikationer” for hver model.

Når du har truffet dit valg, bestiller du din nye plæneklipper online på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at den bliver leveret direkte hjem til dig på din adresse. Du har naturligvis 30 dages returret, hvis du vil bytte eller returnere den.