Cylinder plæneklippere

En cylinder plæneklipper er for mange en lidt ældre version. Plæneklipperen er med et til at give dig et jævnt og flot resultat over hele plænen. Hvis du har en mindre have, kan du med fordel vælge en cylinderplæneklipper.

Cylinder plæneklipper - slå græsset nemt og hurtigt

Med plæneklippere er det som med så meget andet. Det er ikke altid størrelsen, men i høj grad ”gørelsen”, som det kommer an på. Det er i høj grad tilfældet med den såkaldte cylinder-plæneklipper, som i folkemunde også går under den meget rammende betegnelse ”håndskubber”. Selv om der er tale om en manuel plæneklipper, er det et både praktisk, funktionelt og særdeles effektivt haveredskab. Specielt, hvis du har en mindre græsplæne, er den et godt valg med garanti for et godt resultat hver gang.
 

Tre grunde til at vælge en cylinder-plæneklipper:

  • Er billig både at erhverve sig og i drift – bruger hverken benzin, olie, el eller batterier
  • En miljøvenlig løsning, som hverken forurener eller støjer
  • Giver et ensartet og flot snit, der resulterer i en flot og harmonisk plæne

Herudover er der naturligvis den store fordel, at du får mulighed for at komme i form eller bibeholde den, som du allerede har. Hvorfor bruge store summer på kontingenter til træningscentre, når du kan træne lige uden for din dør og endda få masser af frisk luft samtidig?
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du ikke den helt store erfaring med plæneklippere, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Det er der ingen grund til.

Når du beslutter dig for at købe en cylinder-plæneklipper, er der ikke så mange valg, der skal træffes. Der er nemlig ikke særlig stor forskel på de enkelte modeller. Det er dog absolut værd at vælge høj kvalitet fra et godt brand. Dem har vi heldigvis mange af her i shoppen, ligesom du kan vælge mellem modeller i flere forskellige prisklasser. Her kan de fleste være med.

For at få den for dig mest optimale løsning anbefales det dog, at du afdækker dit behov. Måske er det slet ikke en cylinder-plæneklipper, som vil give dig det bedste resultat, men f.eks. en af vores benzinplæneklippere eller batteriplæneklippere? Tag et kig i vores store sortiment, og få masser af praktiske informationer under ”beskrivelse” og ”specifikationer” for hver model.
 

Køb din nye cylinder-plæneklipper på føtex.dk

Når du har truffet dit valg, bestiller du din plæneklipper online på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at den bliver leveret hjem til dig på din adresse, eller gør den klar til afhentning i et af vores varehuse, hvis du skulle ønske det.

Du har naturligvis 30 dages returret, hvis du vil bytte eller returnere den.