Slibemaskiner

Slibemaskiner findes i mange forskellige afskygninger, som du alle kan finde her på siden. Find for eksempel excenterslibere, vinkelslibere, båndpudsere, museslibere og elhøvle. Vi fører et bredt udvalg af slibemaskiner, så du altid kan finde lige netop den sliber, som du står og mangler. 

Guide til at vælge den rigtige slibemaskine

Der findes slibemaskiner i forskellige typer, som egner sig godt til forskellige typer af opgaver. Vi har derfor samlet en guide til at navigere gennem slibemaskinerne, så du kan vælge den helt rigtige slibemaskine til dig.

Stort udvalg af slibemaskiner 

Arbejde med slibning kræver ordentligt værktøj for at få et ordentligt resultat. Her på siden finder du slibemaskiner fra kendte mærker som eksempelvis BLACK+DECKER. Derfor er du sikker på, at din slibemaskine er i høj kvalitet, så slibningen går nemt.

Husk altid at have sikkerhed i højsædet, når du bruger slibemaskiner. Pas på dig selv og dem omkring dig.
 

Typer af slibning

Dit valg af slibemaskine afhænger af, hvilken form for slibning, du skal foretage dig. Grovslibning er slibning, hvor du sliber meget af overfladen på træ, og hvor finishen ikke er helt så fin som ved finslibning. Ofte starter man sit slibearbejde med en grovslibning, som klargør træet til finslibning, hvilket giver træet en flot finish.

Vi har mange forskellige typer af slibemaskiner, så du kan finde den, som passer til dit slibeprojekt:

  • Excentersliber
  • Rystepudser
  • Slibemus
  • Vinkelsliber
  • Multisliber
  • Båndpudser
  • El-høvl

 

Slibemaskinens drivkraft

Når du skal vælge din slibemaskine, skal du også tage stilling til, hvilken drivkraft du skal vælge dit værktøj med. Du kan vælge enten:

  • Batteri
  • Ledning

 

Fordelen ved slibemaskine på batteri er, at du slipper for bøvl med ledningen, som skal kunne nå et stik, og som nemt kan komme i vejen for slibningen. Fordelen ved at vælge en slibemaskine med ledning er, at du ikke skal bekymre dig om, om batteriet er opladet.
 

Husk tilbehøret til din slibemaskine

Tilbehør til slibemaskinen er vigtigt, da slibenet og sliberondeller bliver slidt, når de bliver brugt, og det vil være rigtig ærgerligt at ikke kunne komme videre med sit projekt på grund af manglende slibeskiver. 

Se alt tilbehør til elværktøj her