Varmepumper

På føtex.dk finder du vores udvalg af luft til luft varmepumper. Tag et kig på siden og læs mere om de mange fordele ved at have en varmepumpe i dit hjem.

Spar penge ved brug af varmepumpe

Hvis du gerne vil spare nogle penge på dit årlige varmeforbrug, hvorfor så ikke skifte til en varmepumpe? Varmepumpen er et anlæg, der kan bruges i stort set alle huse og fylder ikke meget mere end et køleskab. Det smarte ved varmepumpen er, at du kan installere den et sted, hvor du ikke behøver at se den hver dag, for eksempel i din kælder.

På føtex.dk finder du et stort udvalg af luft til luft varmepumper, der fungerer på den måde, at den udnytter varmen fra luften udenfor til at generere varme i hjemmet.

Eftersom du sparer en del penge på din varmeregning betyder dette også, at din varmepumper tjener sig selv hjem igen. Det varierer selvfølgelig meget, hvor hurtigt pengene tjenes hjem igen med en luft til luft varmepumpe, men man vurderer, at tilbagebetalingstiden er cirka 3 til 5 år.
 

Varmepumpe som aircondition

En varmepumpe kan meget mere end at varme dit hjem op. Du kan også vælge at bruge dine varmepumpe som en aircondition til de dage, hvor solen bager udenfor, eller til de enkelte tropenætter vi til tider oplever i det danske sommervejr.