Forkæl dig selv med en hovedbruser

Vil du gerne have lidt luksus i hverdagen, så bør du vælge en hovedbruser. De populære brusere fås fra populære brands som Hansgrohe og Børma. Her får du kvalitetshovedbrusere, der gør tiden i badet til en ren fornøjelse.

Køb hovedbrusere på føtex.dk

Her på siden finder du vores udvalg af hovedbrusere. De findes i en bred palette af designs og hermed varierer priserne også, så du kan finde en, der matcher dit budget.

 

Tre gode grunde til at vælge en hovedbruser:

  • Nyd badet med lidt hverdagsluksus
  • God fordeling af vandet over hele kroppen
  • Flot og moderne løsning

 

Der er flere gode grunde til at investere i en hovedbruser. Det, at vandet nærmest regner ned over dig fra oven, bidrager til en følelse af ekstra meget velvære. Nyd et langt og varmt bad under Hansgrohes raindance bruser, hvor vandet falder som perler og fordeler sig over hele kroppen.

Ud over luksuselementet, så er en hovedbruser også en rigtig flot løsning i bruseren. Den eneste ulempe er, at du ikke kan tage den ned og flytte brusehovedet rundt, men det er der heldigvis råd for. Du kan nemlig sagtens installere en håndbrusere som supplement til hovedbruseren.

 

Find en hovedbruser, der matcher både stil og behov

Inden du kaster dig over at bestille en hovedbruser her fra siden, så overvej først, om du har nogle særlige behov hertil. Foretrækker du et stort og bredt brusehoved, eller prioriterer du i højere grad en bruser, du kan dreje på?

En del af vores hovedbrusere har en permanent stilling fra toppen af bruseren og kan ikke flyttes, imens andre modeller er mere fleksible. De fleksible modeller er dog typisk noget mindre, og du får derfor ikke den samme følelse af, at vandet fordeler sig over hele kroppen. De store raindance og rainshower modeller kommer i forskellige designs. Nogle er runde, imens andre er firkantede, og valget af dette er op til den individuelle smag og behag.

 

Bestil en hovedbruser på føtex.dk i dag

Skal der laves helt nyt badeværelse, så kan du finde alt det, du skal bruge på føtex.dk. Ikke nok med lækre hovedbrusere, så har vi også et flot udvalg af f.eks. håndvaskarmaturer og badekar. Hvad end du står og mangler, så kan du altid være sikker på at dine købte produkter er af høj kvalitet. Vi sætter nemlig en ære i at give dig en god oplevelse, når du handler her på siden. Du får gratis fragt, hvis du køber for mere end 1000,- og 30 dages returret. Bestil allerede i dag!