Husets Elektronikforsikring

Få dækket al elektronik og alle hvidevarer i én forsikring

Det bedste ville selvfølgelig være, hvis elektronik og hvidevarer altid virkede og aldrig gik i stykker. Men din mobiltelefon, dit TV eller din computer er i brug det meste af tiden. Og måske presser du også din vaskemaskine og tørretumbler til det yderste. Det øger risikoen for, at noget går galt. Derfor ville det næstbedste være, hvis der var en forsikring, der dækkede hele husets samling af hvidevarer og elektronik, uanset hvor du har købt det. Og gjorde det uden selvrisiko, men til gengæld med fuld dækning. Denne forsikring findes nu. Vi kalder den Husets Elektronikforsikring.

  • Dækker ALLE hustandens mobiltelefoner, tablets, pc'er, tv'er og hårde hvidevarer
  • Dækker uanset hvor du har købt dine varer
  •  Dækker uheld OG slitage
  • Koster 99 kr./md
  •  Der er ingen selvrisiko
  • Der er ingen afskrivning

Med Husets Elektronikforsikring kan du altså nøjes med en billig forsikring til hele husets elektronik og hvidevarer. Og du betaler kun 99 kroner hver måned. Hverken mere eller mindre.

Det med småt kan vi skrive med stort

Der er INGEN selvrisiko og INGEN afskrivning. Prisen stiger ikke, hvis du får en skade, og forsikringen bliver ikke opsagt, hvis du har en totalskade. Så længe du betaler de 99 kroner om måneden, er du dækket.

Køb og få mere information

Du køber Husets Elektronikforsikring direkte på www.husetsforsikring.dk, hvor du også kan læse meget mere om forsikringen.
 

Se mere om forsikringen her