Fars dag

Hvornår er det fars dag? Fars dag falder altid på grundlovsdag – altså den 5. juni. Her på siden finder du et stort udvalg af gode fars dag gaver til fædre i alle aldre. Gør fars dag 2021 til noget helt særligt – se det store udvalg af fars dag-gaver herunder.

Fars dag skal fejres med gaver og godt samvær

Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af gode fars dag-gaver til fædre, der er vilde med alt fra vin og spiritus til havearbejde og elektronik. Vær ude i god tid, og bestil den personlige gave, din far fortjener!
 

3 gode grunde til at købe en fars dag-gave

  • Vis din far, hvor meget du holder af ham
  • Mulighed for at samle familien om en god tradition
  • Glæd din far med en sød tanke og en god gave

Fars dag handler først og fremmest om at vise din far, hvor meget du holder af ham. Med en god gave i hånden har du muligheden for at samle familien om en god tradition samt glæde din far med en gave, der passer perfekt til ham.
 

Hvilken fars dag-gave skal jeg købe?

Dit valg af fars dag-gave kommer i høj grad an på, hvilke interesser din far – eller dine børns far – har. Du kan b.la. overveje at give ham: 

  • Vin og spiritus: Øl, vin og spiritus er oplagte gaveidéer til fædre, der har smag for gyldne dråber og et godt glas til maden. Anret evt. en fin gavekurv med diverse delikatesser og drikke.
  • Elektronik og spil: Har din far en favoritkonsol, eller foretrækker han udendørs spil i haven? Spil, der samler familien om en fælles aktivitet, vil helt sikkert glæde din far på hans særlige dag.
  • Haveliv og hobby: Fars dag er en forårsdag, hvor havemøbler og -tilbehør ofte tages i brug. Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af grilludstyr og fiskegrej til fædre, der er vilde med friluftsliv.

Når du har fundet din gave til fars dag, er det nemt og enkelt at bestille den hjem fra føtex.dk. Din far kan selvfølgelig bytte gaven inden for 30 dage!