føtex fylder 60 år!

Det bliver en fest – og du skal med!

Siden 1960 har vi glædet os til at invitere dig til Danmarks største quizshow live på Facebook. Og nu sker det! Sæt kryds i kalenderen d. 27. september kl. 20:30, hvor der er verdenspremiere på det største live fødselsdags-quizshow i hele føtex' historie! Vi er klar med en gaveregn til en samlet værdi af langt over 60.000 kr. og en quizmaster så skarp, at man næsten kunne skære sig på ham. Udover masser af underholdning og festlige indslag undervejs, kan du vinde alt fra el-cykler og robotstøvsugere til fladskærme og computere – og selvfølgelig tusindvis af sidegevinster.

Vi glæder os meget til at fejre vores 60 års fødselsdag sammen med dig! 

Vi sender live på Facebook

Du kan se jubilæums quizshowet direkte fra sofaen. Vi sender nemlig det hele live på Facebook.

Q&A

Hvordan tilmelder jeg mig føtex’ 60 års quizshow?

Vores store 60 års quizshow live på Facebook d. 27/9 kl. 20.30 kræver ingen tilmelding, men du kan med stor fordel gætte med i indkøbsvogn-konkurrencen, der kører lige nu på Facebookside. Alle vinderne hertil finder vi nemlig som noget af det første i showet. Vi glæder os til at quizze med dig!

 

Hvad går føtex’ 60 års quizshow ud på?

I vores store 60 års quizshow sender vi live på Facebook og quizzer om præmier for langt over 60.000 kr. Du kan deltage i hver quiz under live showet ved at sende os en messenger besked / privat besked med dit svar efterfulgt af dit telefonnummer. 

 

Hvornår er føtex’ 60 års quizshow?

Søndag d. 27/9 kl. 20.30 på føtex’ Facebookside.

 

Hvad kan man vinde til føtex’ 60 års quizshow?

Du kan vinde præmier for langt over 60.000 kr., og der er igen en MASSE sidegevinster, fødselsdagsgaver til de heldige mm. De specifikke præmier afslører vi på vores Facebookside.

 

Hvor finder jeg mere information om føtex’ 60 års quizshow?

Frem mod d. 27/9 vil vi løbende tease for quizshowet på vores Facebookside. Så følg endelig med – måske du er så heldig at finde lige netop dén præmie, du altid har ønsket dig at vinde eller møder dén vært, du altid har drømt om.

 

Hvornår trækkes vinderen af indkøbsvogn-konkurrencen?

Vinderen trækkes helt tilfældigt blandt alle de rigtige svar eller blandt dem, der er kommet tættest på. Vinderne offentliggøres i selve liveshowet d. 27/9 kl. 20.30 - så du skal se med for at vide, om du har vundet. 

 

Hvor gammel skal man være for at deltage i føtex’ 60 års quizshow?

Man skal være over 13 år for at have en Facebookprofil og dermed deltage i quizshowet. Men er man barn må man gerne spille med sin mor og far fra deres Facebookprofil. 

 

Må/kan man deltage, selvom man ikke har en Facebook-profil?

Nej, det kan man desværre ikke, da man skal have en Facebook profil for at kunne sende sit svar til føtex’ indbakke på Facebook.

 

Har I ingen konkurrencer i butikkerne?

Jo, i de fleste af vores varehuse kører indkøbsvogn-konkurrencen, men for at deltage i den skal du sende dit svar til vores indbakke på Facebook. 

 

Hvordan/hvornår trækker I vinderne og hvordan ser jeg, om jeg har vundet?

Vinderen trækkes helt tilfældigt blandt alle de rigtige svar eller blandt dem, der er kommet tættest på. Vinderne offentliggøres i selve liveshowet d. 27/9 kl. 20.30 - så du skal se med for at vide, om du har vundet. 

 

Hvorfor kan man kun deltage på Facebook?

Vi er nødt til at samle det hele ét sted, så det er fair for alle.

 

Hvorfor kan jeg ikke deltage, hvis jeg dukker op i butikken?

Det kan du også sagtens - så skal du blot hoppe ind på vores Facebookside og skrive dit svar til vores indbakke.