Konkurrencebetingelser for føtex' 60 år quizshow

I forbindelse med føtex’ 60 års quizshow, live på Facebook, er der to konkurrencer. Ved deltagelse i begge eller i en enkelt af konkurrencerne accepterer du vores generelle vilkår og betingelser, samt vores privatlivspolitik. For hver af de to konkurrencer er der nogle specifikke vilkår og betingelser, som du accepterer ved deltagelse i disse.

 

1. Generelle vilkår og betingelser 

  • Konkurrencen og quizshowet organiseres af føtex (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand).
  • Det er gratis at deltage i konkurrencen og i quizshowet
  • Hverken konkurrencen og live quizshowet er sponseret, promoveret eller administreret af Facebook
  • Din Facebook-profil skal være oprettet i overensstemmelse med Facebooks regler
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne og rapportere deltagelse, der anses for ulovlig eller på anden måde er etisk eller moralsk stødende eller i uoverensstemmelse med Facebooks retningslinjer
  • Alle præmier, både i forbindelse med konkurrencen og quizshowet, er personlige og kan ikke overføres til en anden person
  • Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter tilsvarende prisen

 

2.  Vilkår og betingelser for konkurrencen på Facebook og i føtex’ butikker:

Du deltager i konkurrencen ved at gætte værdien af varerne i indkøbsvognen og sende dit svar efterfulgt af teksten “quizshow” til føtex’ indbakke på Facebook.

  • Dit svar er kun gældende, hvis de er sendt i messenger/privat besked til føtex’ officielle Facebook-side, og hvis de er fremsendt inden showstart d. 27/9 kl. 21
  • Man må KUN indsende et svar ind pr. Facebook-profil.
    • Sender man mere end et svar ind, er det, det første svar, der er gældende
  • Vi trækker 10 tilfældige vindere blandt de rigtige svar, eller dem der er kommet tættest på.
  • Ansatte i Salling Group, medlemmer i deres husstand og enhver person, som er direkte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage
  • Konkurrencen er ikke sponseret, promoveret eller administreret af Facebook
  • Præmien er et gavekort til føtex med en værdi svarende til det samlede beløb, der er handlet ind for i indkøbsvognen
    • Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven
  • Hvis du har fået bekræftet, at du har vundet skal du:
    • Kontakte føtex i messenger/privat besked inden for 24 timer og vedlægge din adresse samt dine kontaktoplysninger
    • Henvender vinderen sig ikke inden 24 timer udgår præmien
    • Præmien vil blive sendt inden for 14 dage efter, at føtex har modtaget vinderens adresseoplysninger
  • Konkurrencen har til formål at underholdende og markedsføre føtex. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod føtex.

 

3. Vilkår og betingelser for live quizshowet

Du deltager i quizshowet ved at gå ind på føtex’ officielle Facebookside søndag d. 27/9 kl. 20.30, hvor vi sender live og quizzer om præmier for over 60.000 kr. Der vil undervejs i showet være seks quizzer.

  • Live quizshowet foregår på føtex’ officielle facebookside søndag d. 27/9 kl. 21
  • Du deltager i quizzerne ved at sende dit svar efterfulgt af dit telefonnummer i en messenger/privat besked til føtex’ officielle Facebook-side
    • Svarene er kun gældende hvis de er sendt i en messenger/privat besked til føtex’ officielle Facebookside (ikke i kommentarsporet)
  • Man må KUN indsende et svar ind til hver quiz pr. Facebook-profil
    • Sender man mere end et svar ind, er det det første svar, der er gældende
  • Vi trækker en eller flere tilfældige vindere blandt de rigtige svar i indbakken.
  • Ansatte i Salling Group, medlemmer i deres husstand og enhver person, som er direkte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage
  • Den samlede præmiepulje har en værdi af over 60.000 kr.
    • Da der er tale om præmier, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven
  • Hvis du har fået bekræftet, at du har vundet skal du:
    • Kontakte føtex i messenger/privat besked inden for 24 timer med din adresse og kontaktoplysninger
    • Henvender vinderen sig ikke inden for 24 timer udgår præmien
    • Præmien vil blive sendt inden for 14 dage efter, at føtex har modtaget vinderens adresseoplysninger
  • Konkurrencen har til formål at underholdende og markedsføre føtex. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod føtex.

 

4. Privatlivspolitik – føtex’ quizshow

4.1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

  • Vi er den dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig
    Du finder vores kontaktoplysninger her:
      

   Salling Group A/S
   CVR-nr. 35954716
   Rosbjergvej 33
   8220 Brabrand
   www.sallinggroup.com

 

4.2. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

  • Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
    • Deltagelse i konkurrence, herunder udtrækning af vinder og henvendelse til vinder
  • Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:
    • Vores legitime interesse i at behandle, herunder videregive, dine oplysninger for at du kan deltage i konkurrencen og modtage præmien, såfremt du vinder, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(f)

 

4.3. Kategorier af personoplysninger

  • Dit fulde navn (det oplyste på Facebook)
  • Beskeder med dig via Facebook messenger, såfremt du vinder konkurrencen
  • Dit telefon nr.
  • Din adresse til at sende præmien, såfremt du vinder konkurrencen

 

4.4. Modtagere eller kategorier af modtagere

  • Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:
    • IT leverandører som led i drift og support af vores IT systemer og brug af Facebook som platform for konkurrence
    • Hvis du udtrækkes som vinder: Wibroe, Duckert & Partners samt leverandører af de enkelte præmier  

 

4.5. Overførsel til modtagere i lande udenfor EU/EØS

 

4.6. Hvor dine personoplysninger stammer fra

  • De oplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til konkurrencen (det navn, som fremgår af din facebookprofil), og efterfølgende oplysninger, hvis du udtrækkes som vinder

 

4.7. Opbevaring af dine personoplysninger

  • Vi opbevarer dine personoplysninger indtil vinder(ne) er fundet og konkurrencen er afsluttet, hvorefter oplysningerne slettes. Vi forbeholder os retten til at gemme personlige data på vinderne i op til 90 dage, efter at konkurrencen har fundet sted efter saglig begrundelse.

 

4.8. Dine rettigheder

  • Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
  • Vil du gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os på www.gdpr.sallinggroup.com
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registrerede rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk
  • Ret til at oplysninger (indsigtsret)
    • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger om behandlingen, jf. databeskyttelsesforordningens art. 15
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
    • Du har ret til at få urigtige personoplysninger rettet, jf. databeskyttelsesforordningens art. 16
  • Ret til sletning
    • Du har i en række tilfælde ret til at få slettet personoplysninger, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer, jf. databeskyttelsesforordningens art. 17.
  • Ret til begrænsning af behandling
    • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset til udelukkende opbevaring, jf. databeskyttelsesforordningens art. 18
  • Ret til indsigelse
    • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger, og indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring, jf. databeskyttelsesforordningens art. 21.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
    • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring, jf. databeskyttelsesforordningens art. 20.
  • Klage til datatilsynet
    • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.