Actifry & Airfryer

Drømmer du om sprøde fritter uden at de er søbet ind i olie, eller ønsker du et alternativ til en varmluftsovn, hvor det ikke er nødvendigt at forvarme ovnen? Se udvalget af actifryers og airfryers nedenfor. 

Køb din nye frituregryde eller airfryer online hos føtex.dk

Er du brændt varm på idéen om tilberedning af mad i en moderne frituregryde, så kan vi sagtens forstå dig. Der er heldigvis ikke langt fra tanke til køb her på føtex.dk, hvor du nemt kan bestille den frituregryde hjem, du går og drømmer om. 

Vil du have det mest optimale ud af din frituregryde, bør du eksperimentere med både klassiske retter og dine personlige livretter. Rigtig mange retter kan sagtens laves i en frituregryde, og du vil blive overrasket over dens mange muligheder. Oplev det selv ved at bestille din frituregryde hjem i dag. Vi glæder os meget til at modtage din bestilling! Fragten betaler vi, når du bestiller for over 300 kr. og vælger levering til butik. Du kan også sagtens få sendt din frituregryde til din bopæl mod et mindre fragtgebyr. 30 dages fuld returret er altid inkluderet. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du handler online på føtex.dk.  

Mangler du andre køkkenapparater til madlavningen? I sortimentet på føtex.dk har vi både stort og småt til køkkenet – herunder både blendere, saftpressere, brødristere og toastere, elkedler, køkkenmaskiner og stavblendere, der alle gør madlavningen til en leg, og giver dig flere muligheder i dit køkken.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om frituregryde