Dankort app

Betal nemt, sikkert og hurtigt med Dankort app
Nu kan du betale med Dankort app i alle vores butikker. Det betyder, at du bruge dit Dankort, selvom du har glemt pungen hjemme på køkkenbordet.
 
Du downloader Dankort app til din telefon på præcis samme måde som du downloader alle andre apps. Derefter er det bare at følge instruktionerne, for at knytte dit Dankort til appen. Så du er klar til at betale i din lokale Føtex eller en af Dansk Supermarkeds mere end 500 andre supermarkeder, der tæller føtex-, Bilka-, Salling og Netto-butikker landet over.
 
Nemme betalinger
Med Dankort app foregår betalingen ved kassen stort set, som du er vant til. Du holder din telefon hen til mobilbetalingssymbolet. Er beløbet under 200 kroner, fungerer appen som det kontaktløse Dankort. Hvis beløbet er over 200 kroner, bruger du en selvvalgt kode til at godkende betalingen - direkte på telefonen. Du slipper altså helt for at taste på kortterminalen. Faktisk kan du stå og pakke dine varer for enden af båndet og godkende betalingen derfra, uden at skulle tilbage til terminalen.
 
Denne video forklarer kort, hvordan Dankort du betaler med Dankort app i føtex.