Les Jamelles

Cabernet Sauvignon Pays d'Oc

Denne Cabernet Sauvignon har fået en lang maceration efterfulgt af gæring og lagring på rustfrit stål bortset...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Denne Cabernet Sauvignon har fået en lang maceration efterfulgt af gæring og lagring på rustfrit stål bortset fra 5-10% af mosten, der r lagret på eg. Resultatet er en vin med en flot rubinrød farve og en fin duft af solbær og jordbær med noter af grøn peber. Smagen er elegant, blød og kompleks med masser af mørke bær og hints af kanel, mynte og lidt honning. Tanninerne er i god balance og eftersmagen er lang med lidt noter af eg og valnødder. Server ved 16-17°C til fx rødt/grillet kød og asiatisk mad.

Om producenten


Grundstenen til Les Jamelles blev lagt i 1990’ernes Frankrig af Catherine Delaunay. Hos Les Jamelles produceres vine med et rundt, afbalanceret og ekspressivt udtryk i forskellige varianter. Altid i jagten på at imødekomme kundernes forventninger og smage. Les Jamelles er i dag en del af Badet Clément, som blev grundlagt i 1995 og hovedsageligt arbejder med vin fra Languedoc-Roussillon, Bourgogne og Rhône. Vingården arbejder sammen med vinbønder i de tre regioner, og udvider stadig aktiviteterne i Languedoc, selvom hovedkvarteret i 2010 blev flyttet til Nuits-Saint-Georges i Bourgogne.
Se mere