Arnaldo Caprai

Caprai-familiens falkeblik fanger den gode Sagrantino

Arnaldo Caprai betragtes i dag som en af de ledende producenter af top-kvalitets Sagrantino di Montefalco – en vin produceret 100% på druesorten Sagrantino, som man har dyrket i regionen i mere end 400 år. Byen hed tidligere Coccorone, men skiftede navn til Montefalco, der direkte oversat betyder ”Falkebjerget”. Vinhuset har også fokus på at kommunikere regionens kulturarv, ligesom de er involveret i flere sociale projekter.
 

Vine med personlighed

Caprai-familien drives i dag med samme værdier og målsætninger som for 30 år siden. En overbevisning om det store kvalitetspotentiale, der ligger i Sagrantino-druen på disse jorde, og visionen om at oversætte tradition og kulturarv til meningsfulde elegante kvalitetsvine med en moderne og innovativ tilgang. Vine med en helt unik karakter og personlighed, præcis som det område, de er født i.
 

Kvalitetsforbedring og forskning

Man arbejder meget fokuseret med kontinuerlig kvalitetsforbedring og forskning. Som et resultat af dette renoverede man kælderen fuldt ud i 1997, så den i dag fremstår med topmoderne faciliteter og teknik. Læs mere om vinlandet Italien her